Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Afslag29.nl Nieuwsbrief Afslag29.nl Nieuwsbrief
Nieuwsbrief Assortiment       Contact
 
Help Afslag 29 de Coronacrisis door
 
Lieve allemaal,
Allereerst hopen we dat jullie allen gezond zijn en dat ook de komende periode mogen blijven! Wij zijn gelukkig nog gezond en proberen alles op alles te zetten om door te gaan en de winkels draaiende te houden.
Toen we afgelopen week een collega ondernemer dezelfde stap zagen nemen als wij nu doen, zette dit ook ons aan het nadenken over de vraag "waarom geen hulp vragen als we met Afslag 29 deze corona crisis willen door komen!?
 
Zakelijk gezien staan we op dit moment niet zo sterk. Dit voelt voor ons erg kwetsbaar om jullie eerlijk te laten weten.
Het corona virus hakt er flink in. Het aantal klanten dat we op een dag mogen ontmoeten is flink terug gelopen en het sommetje van ondernemen is erg simpel. Geen klanten is geen inkomsten en zo kunnen we niet blijven bestaan.
Daarom deze go fund oproep ... we hebben jullie hulp nodig ...
Facturen blijven komen, facturen die er al waren naderen hun betaaldatum en die moeten we voldoen om te kunnen blijven bestaan.
Ondernemen is risico's nemen en voor ons ook een verlangen volgen om de christelijke boekhandel een mooie, gezellige plek te geven in onze omgeving. Het verlangen om Gods liefde door te mogen geven.
Nog net geen jaar geleden opende wij Afslag 29 in Goes. Opnieuw moesten mensen ons gaan ontdekken en hun weg vinden om in de Lange Vorststraat in Goes Afslag 29 te gaan nemen.
Aan het begin van 2020 was ons voornemen om 2020 een jaar van rust en stabiliteit te laten zijn voor onze winkels. Geen grote veranderingen en geen nieuwe winkels meer erbij. Gewoon "zijn" op onze plekjes in Goes en Middelburg. Door corona is deze stabiliteit nu verdwenen.
 
We zijn blij met de hulp die de overheid beloofd te bieden. Maar deze zijn een klein onderdeel van alle uitgaven die we als ondernemer hebben. Sommige uitgaven (huur, belastingen, ...) worden uitgesteld waardoor we straks als alles weer "normaal" is deze kosten nog eens bij alle andere vaste kosten komen. Ook dat wordt dan een hele klus!
We hopen dat jullie ons willen helpen want samen staan we sterk. Help Afslag 29 de corona crisis door.
We vinden het super spannend om dit te vragen maar :
 
"Aan iedereen die Afslag 29 een warm hart toedraagt, zouden we willen vragen om een vrijwillige donatie te doen. Zo hopen we deze moeilijk periode door te komen en jullie allen weer te mogen ontmoeten na deze corona crisis."
 
Doneren mag anoniem en doneren mag met naam. Doneren kan via deze link
CROWDFUNDING of rechtstreeks op rekeningnummer NL71INGB0006844517 tav help afslag 29 de coronacrisis door.
Als blijk van waardering mag je een gratis kaartje in onze winkels komen uitzoeken en onder degene die 50 euro of meer doneren zullen wij een aantal cadeaukaarten twv. 25 euro verloten waarmee je wat moois in onze winkel kan komen uitzoeken.
 
Samen staan we sterk om te zorgen dat mensen in de toekomst Afslag 29 kunnen blijven nemen. We geloven dat God bij ons in deze storm die Corona heet en we zijn super dankbaar voor alle lieve woorden die we van jullie klanten mogen ontvangen. Woorden waarmee jullie ons sterkte wensen, ons bemoedigen. Zelfs een bloemetje ter bemoediging hebben we gekregen! Dat helpt ons om vol te houden!
 
Blijf allemaal gezond. Be blessed. Doe voorzichtig en zorg voor elkaar!
 
een lieve groet, Joop en Dagmar Blankenburgh
 
 
 
 
Afslag29

Nieuwe Burg 29
4331 AG Middelburg
 
T (0118) 22 50 12
info@afslag29.nl
 
BTW NL 855255146B01
KvK 63482991
Welkom!

bezoek (ook) onze winkel aan de nieuwe burg 29 in Middelburg en volg ons op facebook.com/afslag29
Deze e-mail is verzonden aan info@afslag29.nl via Afslag29.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw e-mailadres wijzigen, klik dan hier.