Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Afslag29.nl Nieuwsbrief Afslag29.nl Nieuwsbrief
Nieuwsbrief Assortiment       Contact
 
Afslag 29 - Nieuwsbrief - April 2020
 
Beste klant,

In deze onzekere tijden voor ons als winkel willen wij laten weten dat jullie van harte welkom blijven in onze winkels.
Vanwege het Coronavirus hanteren wij gewijzigde openingstijden. Namelijk van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.
 
Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om via onze webshop te bestellen en vervolgens uw bestelling te komen ophalen in n van onze winkels. Blijft u toch liever thuis dan kunnen wij op verzoek bij u aan de deur bezorgen in Goes en Middelburg en omstreken. Dit is tijdelijk ook via onze site aan te geven als mogelijke optie.
 
Op onze webshop is ook de mogelijkheid om e-books te bestellen. U krijgt dan een e-mail met een link om het e-book te kunnen downloaden.
 
Verder hopen wij natuurlijk dat we u zo spoedig weer kunnen begroeten in n van onze winkels.
 
"Aan iedereen die Afslag 29 een warm hart toedraagt, zouden we willen vragen om een vrijwillige donatie te doen. Zo hopen we deze moeilijk periode door te komen en jullie allen weer te mogen ontmoeten na deze corona crisis."
 
Doneren mag anoniem en doneren mag met naam. Doneren kan via deze link
CROWDFUNDING of rechtstreeks op rekeningnummer NL71INGB0006844517 tav help afslag 29 de coronacrisis door.
 
Samen staan we sterk om te zorgen dat mensen in de toekomst Afslag 29 kunnen blijven nemen. We geloven dat God bij ons in deze storm die Corona heet en we zijn super dankbaar voor alle lieve woorden die we van jullie klanten mogen ontvangen. Woorden waarmee jullie ons sterkte wensen, ons bemoedigen.
 
Blijf allemaal gezond. Be blessed. Doe voorzichtig en zorg voor elkaar!
 
een lieve groet, Joop en Dagmar Blankenburgh

 
In deze nieuwsbrief hebben we een selectie tips op een rijtje gezet.
 
Startbijbel Start Bijbel - BGT
Dit is de Startbijbel. Voor iedereen die eraan toe is om zelf de Bijbel te lezen. Maak kennis met alle verschillende soorten teksten die in de Bijbel staan. Verhalen over het ontstaan van de aarde, over de stamvaders en over hoe hun familie uitgroeide tot het volk van Isral. Potische teksten uit de bijbelboeken Psalmen, Spreuken en Hooglied. En de bijzondere woorden van profeten over de toekomst van het volk Isral. Ontdek de verschillende beschrijvingen over het leven van Jezus en kom meer te weten over de eerste christenen door te lezen in de brieven van de apostelen. In de Startbijbel lees je de Bijbel in Gewone Taal. Daardoor zijn de teksten goed te begrijpen. En de ruim 180 illustraties van Irene Goede maken deze bijbel tot een leesboek waar je helemaal in opgaat.

Klik hier voor meer bijbels in gewone taal

Prijs: 34,95 euro
'Ik ben een Bijbelontdekker' van Corine Zonnenberg Ik ben een bijbelontdekker
'Ik ben een Bijbelontdekker' van Corine Zonnenberg is een praktisch boek vol proefjes bij de Bijbel. Aan de hand van experimentjes en opdrachten bij Bijbelverhalen ontdekken kinderen de Bijbel. De proefjes kunnen ze samen met volwassenen uitvoeren. Na het doen van een opdracht of proefje (ervaren), volgt het Bijbelverhaal (lezen) waarna er ruimte is voor gesprek en het opschrijven van gebedspunten (doorpraten). Maak de regenboog van Noach, bak brood en laat water in wijn veranderen. De materialen zijn alledaags en de opdrachten zijn makkelijk voor te bereiden. Door de leeftijdsdifferentiatie is het boek te gebruiken door kinderen van 4 tot 12 jaar. Een mooie manier van geloofsopvoeding die de Bijbelverhalen tot leven wekt.

Klik hier voor meer bijbelverhalen voor kinderen

Prijs: 21,00 euro
Boek over bidden Hoe moet je bidden - Pete Greig
'Boek over bidden' van Pete Greig is een inspirerende en praktische gids voor het gebed. Iedereen bidt, maar niemand vindt het makkelijk. We kunnen er allemaal wel een beetje hulp bij gebruiken. Al is het alleen maar om ons gebedsleven op te frissen. Met die insteek heeft Pete Greig een boek geschreven waarin alle elementen van het gebed aan de orde komen. Daarnaast hebben bekende bidders uit verschillende tradities een plek en stipt de auteur alle vormen van gebed aan. Een zeer inspirerende en aansprekende gids voor iedereen die al jaren bidt, maar ook voor degenen die wel willen bidden, maar niet weten hoe te beginnen.

Klik hier voor meer boeken over bidden

Prijs: 21,50 euro
Het paradijs - Willem J. Ouweneel Het Paradijs
De heilsgeschiedenis heeft vele echte 'Edens' (paradijzen) gekend. In dit boek worden maar liefst zeven ervan beschreven, vanaf het hemelse Eden in Ezechil 28, via de Hof van Eden in Genesis 2-3 tot het laatste Eden in Openbaring 2:7 en 22:1-5. De paradijsgeschiedenis is een droevig verhaal, doordat Eden vanaf Genesis 2 voortdurend bedreigd is geweest. Hetzij van binnenuit door het falen van zijn bewoners, of van buitenaf (te beginnen met de slang), of allebei. Maar het is een verhaal met een gelukkige afloop - en trouwens ook met schitterende momenten onderweg, vooral in Mozes' tabernakel en Salomo's tempel, maar ook in het 'paradijselijke' Beloofde Land en de Tuin van Jozef, waar Jezus' opstanding plaatsvond. Het Edenverhaal is een drama, dat echter positief eindigt: met een koninklijk feestmaal, een hemels banket.

Klik hier voor meer boeken van Ouweneel

Prijs: 24,95 euro
Laat je bevrijden Laat je bevrijden - Charles Martin
Wat als je Jezus' woorden echt ter harte neemt, hoe ziet je leven er dan uit? Met een oprechte en nederige houding gidst Charles Martin de lezer in 'Laat je bevrijden' door Jezus' leven op aarde en gaat hij het gesprek aan over thema's als schaamte, dood, vergeving en de transformerende kracht van liefde. In elk verhaal brengt Martin een bijbelverhaal tot leven: met het verhaal zelf, een reflectie en een gebed. Ook als eBoek verkrijgbaar.

Klik hier voor meer boeken van Charles Martin

Prijs: 25,00 euro
Corrie - Glossy Corrie - glossy
In de glossy ontmoeten we niet alleen Corrie ten Boom zelf, maar ook haar familie en mensen op wie ze onmiskenbaar een stempel heeft gedrukt. We duiken in de geschiedenis van het Corrie ten Boom Huis in Haarlem en zoomen in op Corries boodschap van (Gods) liefde en vergeving. 24/glossy-s.html

Klik hier voor meer boeken van Corrie ten Boom

Prijs: 9,90 euro
Kijk ons leven! Kijk ons leven - Mira de Boer; Hagar Prins; E. Schouten
Dit boek vol inspirerende vrouwen wordt gemaakt door Sestra in samenwerking met Lume. Je leest lange en korte verhalen van n over vrouwen, met prachtige quotes en illustraties. Denk aan: Corrie ten Boom, Gladys Aylward, Rachel Held Evans, Monica, Sophie Scholl, Dorothy Day, Lauren Daigle, Therese van Lisieux en Catherine Booth. Ook schrijven we over vrouwen in onze directe omgeving: onze oma's en andere vrouwen die verschil hebben gemaakt. We maken dit boek, omdat we geloven dat vrouwen ertoe doen, en dat het ertoe doet hoe we ons leven invullen. Hoe kun jij je licht laten stralen? Hoe kun jij in je gewone leven buitengewone keuzes maken n volhouden? Dit boek laat zien hoeveel toffe vrouwen er al zijn geweest, veel eerder dan wij.

Klik hier voor meer boeken voor vrouwen

Prijs: 17,95 euro
De laatste getuige - Gert-Jan Schaap; Mirjam Hollebrandse, De laatste getuigen
Bestel tijdelijk met korting! Prijs tot 15 april is 24,95, daarna 29,95. Unieke verhalen, 75 jaar na dato. Vijftien personen die de Tweede Wereldoorlog zelf hebben meegemaakt: een boek met authentieke, unieke en krachtige verhalen. Hoe was het om als kind of tiener op te groeien in de lange jaren van Holland onder het hakenkruis? In dit luxe uitgevoerde boek vertellen vijftien van de laatste getuigen over hun leven tussen 1940 en 1945. Vaak verbluffend gedetailleerd halen zij herinneringen op aan hongertochten, kou, bombardementen, evacuaties, Jodenvervolging en verzet. Maar ze vertellen ook hoe het gewone leven min of meer doorging, ondanks de woelingen van de oorlog. En hoe zij de langverwachte bevrijding hebben beleefd. Verhalen van gewone mensen in ongewone omstandigheden, verrijkt met boeiende achtergrondinformatie over allerlei facetten van de oorlog in Nederland. Dit boek vol persoonlijke oorlogsherinneringen opent een fascinerend venster op ons verleden.

Klik hier voor meer boeken over oorlog

Prijs: 29,99 euro
Dingetjes van dertigers Dingetjes van dertigers- Annemarie van Heijningen-Steenbergen,
Dingetjes voor dertigers is laagdrempelig, persoonlijk en herkenbaar voor dertigers, bijna-dertigers en begin-veertigers. Een boeiend boek over een dynamisch decennium vol dromen, dilemma's, downs n ups. Zoals vaker bij deze auteur zijn de thema's verrassend divers, van lichtvoetig tot bloedernstig en alles er tussenin. De lezer wordt op een speelse manier aan het denken gezet: hoe vind ik het leven dat ik leid? Wat is mijn verlangen? Waar wil ik naar toe? Waarin vind ik mijn identiteit? Hoe zit het tussen God en mij? 'Openhartig en autobiografisch vertelt Annemarie van Heijningen over de lotgevallen van dertigers. Ze schrijft over gezinsvorming, over teleurstellingen in Gods leiding en over de vergankelijkheid van het leven. Zij heeft het lef om de dingen die er echt toe doen bij de naam te noemen. Onder de humor en de overdrijving zit een diepe levensernst.' - prof. H. van den Belt

Klik hier voor meer Annemarie van Heijningen Steenbergen

Prijs: 12,50 euro
Dietrich mijn liefste - Amanda Barratt Dietrich, mijn liefste
'Dietrich, mijn liefste' van Amanda Barratt: het waargebeurde verhaal van de onmogelijke liefde van de bekende theoloog en verzetsheld Dietrich Bonhoeffer. In 1942 ontmoet Dietrich Bonhoeffer haar: Maria von Wedemeyer, de kleindochter van een goede vriendin. Hij heeft haar zien opgroeien, maar nu is ze opeens veranderd in een aantrekkelijke en gevatte jonge vrouw. Wat Dietrich en Maria allebei niet verwachten, gebeurt toch: er bloeit tussen hen een hartstochtelijke liefde op. Een liefde die door de oorlog geen toekomst heeft, die een groot risico in zich draagt, maar die desondanks niet is tegen te houden. 'Dietrich, mijn liefste' is een meeslepend, waargebeurd liefdesverhaal, gebaseerd op gedetailleerde research.

Klik hier voor meer boeken over oorlog en verzet

Prijs: 23,99 euro
Als gebed de hemel raakt Als gebed de hemel raakt - Melissa Tagg
'Als gebed de hemel raakt' van Melissa Tagg is een verfrissende en inspirerende roman over de genezing van twee gestrande mensen die hoop en moed vinden bij God. Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Klik hier voor meer nieuwe romans

Prijs: 24,99 euro
Geheime dienst - gezelschapsspel De Geheime Dienst
In veel landen is het gevaarlijk om christen te zijn en moeten ze in het geheim samenkomen. De overheid ziet ze als een grote bedreiging en heeft de geheime dienst ingeschakeld. Terwijl de agenten van de geheime dienst huiszoekingen uitvoeren, patrouilleren en de grens bewaken, proberen de christenen bijbels te smokkelen en doen ze hun best het evangelie te verspreiden. Wie kun je vertrouwen? Geschikt voor grote groepen van 10 tot 20 spelers en voor 2-9 spelers in de vorm van een kaartspel! Inclusief een laagdrempelige gespreksstarter van Open Doors over vervolging. Leeftijd: 8+

Klik hier voor meer spellen

Prijs: 19,99 euro
Schapenkoning Schapen koning
Zie je de andere herders loeren op je schaapskudde? Het liefst pakken ze jouw schapen af en maken ze hun eigen kudde groter, zonder zilverstukken te betalen. En dan is er ook nog het Jacobschaap, dat je niks dan ellende bezorgt. Je moet hard werken om je schapen veilig en in leven te houden in het oude Midden-Oosten, omringd door de andere herders. Verzamel jij de grootste kudde? Alles uit Schapenkoning is gebaseerd op bijbelse teksten en verhalen. Hoewel die verhalen niet genoemd worden, zullen spelers met een christelijke achtergrond ze wel kunnen herkennen. Hoe het spel ook afloopt, hilariteit en speelplezier zijn gegarandeerd, evenals een nieuwe bewondering voor het herderschap. Leeftijd: 8+ Aantal spelers: 2-6 Formaat: 31 x 22 cm

Klik hier voor meer spellen

Prijs: 9,99 euro
Afslag29

Nieuwe Burg 29
4331 AG Middelburg
 
T (0118) 22 50 12
info@afslag29.nl
 
BTW NL 855255146B01
KvK 63482991
Welkom!

bezoek (ook) onze winkel aan de nieuwe burg 29 in Middelburg en volg ons op facebook.com/afslag29
Deze e-mail is verzonden aan info@afslag29.nl via Afslag29.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw e-mailadres wijzigen, klik dan hier.