Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Afslag29.nl Nieuwsbrief Afslag29.nl Nieuwsbrief
Nieuwsbrief Assortiment       Contact
 
Afslag 29 - Nieuwsbrief - Januari|Februari 2021
 
Hallo allemaal, nog steeds zijn onze winkels gesloten.
Zelf zijn we bezig geweest met beide winkels inventariseren en weer klaar maken om weer open te gaan.
We kijken uit naar dat moment!
In deze nieuwsbrief een aantal nieuw binnengekomen aanraders voor jullie.
Blijf ons steunen door te bestellen via onze webshop afslag29.nl
Draagt u ons een warm hart toe en wil u ons financieel ondersteunen
in deze coronatijd dan kan dat op rekeningnummer NL71 INGB0006 8445 17
 
een lieve groet en zegen van ons,
Joop en Dagmar
 
Cocos your home Cocos your home - David en Carianne Ros
Waarom is spullen wegdoen en overzicht creren soms lastig en heeft opruimen vaak maar kort resultaat? Als je een makkelijk op te ruimen huis wilt, als je wilt dat je huis meer een thuis wordt in plaats van een soort opslagruimte, breng dan met dit boek Cocos in huis! Cocos staat voor vijf stappen om je huis op te ruimen, te organiseren en tot een sfeervoller thuis te maken: - Cut the crap: leer effectief opruimen en controle te krijgen over je spullen. - Organize your home: organiseer je spullen en creer overzicht. - Celebrate and commit to your dreams: vier het resultaat en leer hoe je (samen) je huis opgeruimd kunt houden. - Optimize your home: maak van je opgeruimde en georganiseerde huis een sfeervol thuis. - Stretch your limits: met een goede thuisbasis kun je grenzen verleggen en ook aan de slag op andere vlakken. Cocos your home is een praktisch boek waarin David en Carianne Ros met humor en veel voorbeelden laten zien hoe je concrete stappen kunt zetten naar een opgeruimd en sfeervol thuis. Naast dit boek worden er online videotrainingen, tests en podcasts beschikbaar gesteld, die lezers kunnen vinden via QR-codes in het boek.
Prijs: 19,99 euro
Ruach Ruach - Marjolein Hund
In oktober 2010, tien jaar geleden, werd er een roofoverval gepleegd op de juwelierszaak van de vader en oom van illustratrice Marjolein Hund. Het was het begin van een periode vol vragen, verdriet en pijn. Marjolein verloor haar vertrouwen in de wereld en ging op zoek naar de kern van het leven. Haar gelovige man Gideon en andere christenen in haar omgeving in Amsterdam hielpen haar zich langzaamaan weer veilig te voelen. In 'Ruach' doet ze in woord en beeld verslag van haar persoonlijke zoektocht naar God en zichzelf, naar vrede en rust.

Klik hier voor een inkijkexemplaar

Prijs: 22,50 euro
Je bent niet alleen - Max Lucado Je bent niet alleen
Je bent sterker dan je denkt, omdat God dichterbij is dan je denkt. In dit nieuwe, bemoedigende boek laat Max Lucado zien dat de levende, liefdevolle God die wonderen doet, jou niet alleen laat. Als je geconfronteerd wordt met verdriet, pijn, eenzaamheid of angst, aarzelt Hij geen moment om je troost en kracht te geven. God is nabij, ook in tijden van moeite en eenzaamheid. Centraal in Je bent niet alleen staan de wonderen die in het evangelie van Johannes worden beschreven. De wonderen laten niet alleen Gods macht zien, maar zeggen ook: 'Ik ben er en Ik zorg voor je.'

Klik hier voor meer van Max Lucado

Prijs: 22,99 euro
Vrucht dragen Vrucht dragen - Beth Moore
In Vrucht dragen schrijft Beth Moore over een vruchtbaar leven dat God verheerlijkt. Ze doet dat door teksten uit de Bijbel te verbinden met de hedendaagse praktijk van het verbouwen van druiven en natuurlijk door haar vele persoonlijke voorbeelden. Centraal in het boek staan de woorden geduld, volgroeidheid en vertrouwen, die ons als gelovigen karakteriseren. Beth Moore onderwijst de lezer de vreugde van het vrucht dragen en het leven vanuit Gods plan: het leiden van een vruchtbaar, overvloedig, betekenisvol leven. In dit boek is er zeker aandacht voor alles wat het leven moeilijk maakt, maar tegelijk is het geschreven vanuit de overtuiging dat je in Christus altijd vruchtbaar kunt zijn.

Klik hier voor meer boeken van Beth Moore

Prijs: 8,99 euro
Ga met God en Hij zal met je zijn - Tineke Tuinder Ga met God en hij zal met je zijn
90 dagen lang neemt dit boek de lezers mee op weg met God. Aan de hand van 15 actuele thema's laat Tineke Tuinder zien dat Hij bij je is, in welke fase van het leven je je ook bevindt en met welke vragen je ook worstelt. Bij elk thema vind je drie overdenkingen, een gedicht, een stukje uit de Bijbel en een gebed. Met voor elke dag een te lezen bijbelgedeelte. Het geheel is opgeluisterd door schitterende foto's uit het rijke archief van Elisabeth. Kortom: 90 dagen lang inspiratie en bemoediging! 'De korte overdenkingen van Tineke Tuinder zijn uit het leven gegrepen, met herkenbare voorbeelden. De thema's sluiten aan bij de levensvragen die ieder gelovig mens heeft. Zulke thema's n de prachtige natuurfoto's, zijn ook te vinden in ons mooie magazine Elisabeth. Het is een toegankelijk geschreven dagboek dat spreekt van vertrouwen op een groot God en een liefdevolle Vader.' Thea Westerbeek, hoofdredacteur Elisabeth

Klik hier voor meer dagboeken

Prijs: 20,00 euro
Stil mijn ziel Stil mijn ziel wees stil - Jos Douma
In een tijd waarin we allemaal zijn stilgezet, worden we ertoe uitgenodigd om echt iets van de stilte te proeven. Maar als je de stilte ingaat, merk je dat er nog steeds heel veel onrust en lawaai, drukte en gedoe is, maar dan vanbinnen. Misschien denk je: stilte is niks voor mij. Maar niets is minder waar. Stilte is voor iedereen. Je moet de stilte alleen wel leren kennen en ermee oefenen.

Klik hier voor meer boeken van Jos Douma

Prijs: 15,99 euro
Het woord moet voort - Douwe Sijtsma Woord moet voort
Bijbels dagboek

Klik hier voor meer dagboeken

Prijs: 16,95 euro
Emma redt de wereld Emma redt de wereld - Josh Lacey
Emma (10) besluit op 1 januari zonder plastic te gaan leven. En ze wil anderen met haar website stimuleren dat ook te doen. Maar zonder plastic leven blijkt niet makkelijk te zijn. Toch is ze vastbesloten er iets tegen te doen. Ze gaat in protest met een zelfgemaakt spandoek. Wie weet redt ze de wereld! 'Emma redt de wereld' is een grappig boek over verantwoord omgaan met de aarde, met makkelijk leesbare teksten in blog-vorm. De missie van Emma wordt op een aansprekende manier neergezet met veel illustraties, lijstjes en weetjes. Daarnaast bevat het laagdrempelige tips om zelf bij te dragen aan een beter milieu.

Klik hier voor meer jeugdboeken 7-9 jaar

Prijs: 14,99 euro
Lees je Bijbel - Corien Oranje en Marijke ten Cate Lees je bijbel op een manier die bij jou
Behoor jij ook tot die grote groep mensen die graag zou willen dat bijbellezen een goede gewoonte wordt waar je inspiratie uit haalt voor je dagelijks leven? Maar ben je nog steeds op zoek naar een manier die bij jou past? Dan is dit boek voor jou. In Lees je Bijbel gaat Corien Oranje met experts als Ben Tiggelaar en Michelle van Dusseldorp op zoek naar manieren die kunnen helpen de Bijbel echt te gaan lezen. Het resultaat is een verdiepend, inzichtgevend en praktisch boek, dat je helpt om je eigen drijfveren te ontdekken, het schuldgevoel van je af te schudden en opnieuw met de Bijbel aan de slag te gaan - op een manier die bij jou past. De illustraties van Marijke ten Cate brengen herkenbare situaties en frustraties op een grappige manier tot leven.

Klik hier voor meer boeken over geloven in de praktijk

Prijs: 18,95 euro
Andere werelden en de onze Andere werelden en de onze - C.S. Lewis
Glasheldere teksten over boeiende boeken. De Iers-Engelse schrijver C. S. Lewis (1898-1963) werd vooral bekend als schrijver van fantasy (Narnia-serie), sciencefiction (Ransom-trilogie) en populaire theologie ('Brieven uit de hel', 'Onversneden christendom', 'Wonderen', 'De vier liefdes', en meer). In het Nederlands verschenen meer dan dertig titels van zijn hand. Al die boeken schreef hij in zijn vrije tijd. Dat Lewis nog meer te bieden heeft, is ook zijn trouwste lezers soms nauwelijks bekend. Tientallen jaren doceerde hij oude Engelse literatuurgeschiedenis, eerst in Oxford, later als hoogleraar in Cambridge. Bij dat werk en op andere manieren maakte hij als schrijver en spreker voortdurend gebruik van een bijzonder talent. Lewis had niet alleen buitengewoon veel gelezen, hij had ook de flair en het vermogen om anderen van zijn belezenheid te laten meegenieten en meeprofiteren. Zoals in deze bundel. Van grote namen als Tolkien en Orwell tot vergeten grootheden als Eddison en Rider Haggard, van oude knarren als Spenser en Dante tot sciencefiction-schrijvers als Arthur C. Clarke en Ray Bradbury, van grammaticales tot sprookjes en mythen: Lewis weet er telkens in weinig woorden iets glashelders en belangrijks over te zeggen. Op verzoek schreef Lewis af en toe ook iets over zijn eigen werk. Nieuwe en oude Lewis-lezers worden er wijzer van.

Klik hier voor meer boeken van C.S. Lewis

Prijs: 18,50 euro
Dochter van Rome - Tessa Afshar - Mooie Bijbels-historische Roman Dochter van rome
De Bijbels-historische roman 'Dochter van Rome' van Tessa Afshar neemt je mee naar de vroege kerk in Rome, waar christenen samen moesten strijden om verraad te kunnen veranderen in liefde en verlossing. Tessa Afshar laat de begintijd van het christendom tot leven komen in deze wervelende roman vol romantiek en intrige.

Klik hier voor meer boeken van Tessa Afshar

Prijs: 24,99 euro
Brug over de oceaan Een brug over de oceaan - Susan Meissner
De historische roman 'Een brug over de oceaan' van Susan Meissner voert de lezer mee op een schip vol oorlogsbruiden, dat koers gezet heeft naar Amerika. Maar voor een van de bruiden loopt die reis anders af... Wat is er met haar gebeurd? 1946, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Twee oorlogsbruiden varen aan boord van de Queen Mary naar een nieuw leven in Amerika: Annaliese, een Duitse ballerina op de vlucht voor haar agressieve man, en Simone, een Franaise uit een verzetsfamilie. Maar slechts n van hen zal Amerika bereiken.

Klik hier voor meer boeken van Susan Meissner

Prijs: 24,99 euro
Het Beloofde Land - Elizabeth Musser Beloofde land
'Het beloofde land' van Elizabeth Musser gaat over drie vrouwen en een wandeltocht die hun leven zal veranderen. Abbie Jowett is overweldigd door de tegenslagen in haar leven. Ze besluit haar volwassen zoon achterna te reizen naar Frankrijk, om daar samen met hem de beroemde pelgrimsroute Camino de Santiago te lopen. Tijdens hun reis ontmoeten ze Rasa, een Iraanse vrouw die in het geheim vluchtelingen helpt, en Caroline, een journaliste die onderzoek doet naar pelgrims. Ieder heeft een eigen reden voor deze ontdekkingsreis, maar geen van hen was voorbereid op de schurende kracht van de Camino, die alles blootlegt en aanspoort tot grondige zelfreflectie.

Klik hier voor meer boeken van Elizabeth Musser

Prijs: 24,99 euro
Nooit meer wachten Nooit meer wachten - Sarah van der Maas (uit Middelburg)
We hebben gewoon in Middelburg een top-schrijfster die een fantastisch mooi boek heeft geschreven en uitgebracht bij uitgeverij Mozaiek. 'Nooit meer wachten': een oorlogsroman over de strijd tegen het noodlot, het gemis van familie en de kracht van kinderlijke verbeelding. 'Nooit meer wachten' van Sarah van der Maas speelt zich af in het Noord-Frankrijk van 1918. Daar houdt de negenjarige Gabriel zich schuil in de gewelven van een basiliek. Dagelijks stroopt hij samen met een verminkte hond de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog af, op zoek naar voedsel en waardevolle spullen. Als hij in het niemandsland een gewonde Engelse soldaat vindt, besluit hij zijn ontdekking te verzwijgen voor de Duitse majoor die hem onder zijn hoede heeft genomen. Dat gaat lang goed. Maar het is oorlog, iedereen wil zijn eigen hachje redden. Zelfs als daarvan een kind het slachtoffer wordt. 'Sarah kan z mooi schrijven. Ik vind haar echt een talent!' - Els Florijn, auteur van 'Het meisje dat verdween'
Prijs: 23,99 euro
Voor de liefde in het zadel - Karen Witemeyer Voor de liefde in het zadel
Hij heeft gewetenloze bandieten bevochten en vreselijke verwondingen doorstaan. Maar nu hij haar heeft ontmoet, overweegt hij zich gewonnen te geven. Gekweld door herinneringen aan de oorlog staat voormalig cavalerieofficier Matthew Hanger nu aan het hoofd van een groepje huurlingen die bekendstaan als Hanger's Horsemen levende legendes in het negentiende-eeuwse Texas. Ze nemen het op voor onschuldigen en verschaffen recht aan onderdrukten. Maar als de kogel van een veedief een van hen op het randje van de dood brengt, zijn zj degenen die hulp nodig hebben.

Klik hier voor meer boeken van Karen Witemeyer

Prijs: 22,50 euro
Afslag29

Nieuwe Burg 29
4331 AG Middelburg
 
T (0118) 22 50 12
info@afslag29.nl
 
BTW NL 855255146B01
KvK 63482991
Welkom!

bezoek (ook) onze winkel aan de nieuwe burg 29 in Middelburg en volg ons op facebook.com/afslag29
Deze e-mail is verzonden aan info@afslag29.nl via Afslag29.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw e-mailadres wijzigen, klik dan hier.