Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Bronboek Professional 2.2.1 (CBC/Ecovata update)
Geachte klant,
 
Vandaag geven we versie 2.2.1 vrij van Bronboek Professional. Door op onderstaande link te klikken vindt u een volledig overzicht van de aangepaste en opgeloste punten.
 
Klik hier voor de opgeloste en aangepaste punten
 
U krijgt bij het opstarten van Bronboek Professional automatisch een melding dat er een nieuwe versie beschikbaar is.
 
Belangrijkste wijziging 2.2.1
 
Aanpassingen CBC/Ecovata
 
Zoals u in eerdere berichten van CBC en Ecovata heeft gelezen, wordt de distributie van Ecovata producten bij CBC ondergebracht. Op dit moment worden alle producten overgebracht naar Houten. Voor u verandert er hierdoor ook iets. U kunt nu één inkooporder aanmaken voor alle producten naar CBC. U kunt geen orders meer naar Ecovata versturen. Ook de artikel informatie/prijsmutaties worden voortaan via CBC doorgegeven.
 
We brengen daarom vandaag een update van de software uit waarin u éénmalig bij het opstarten de vraag krijgt of u van de Ecovata producten de leverancier wilt omzetten naar CBC. Op deze manier zal de bestelling op de juiste plek terecht komen en worden uw prijzen en berichtcodes automatisch bijgewerkt.
Dit omzetten kan enige minuten duren dus u krijgt de keuze om het direct uit te voeren (Ja), of om het later te doen (Nee).
 
Het is wel belangrijk dat u gebruik maakt van EAN codes. Prijsmutaties worden namelijk alleen nog doorgegeven op basis van EAN nummer. Als u de artikelen in uw systeem heeft staan met het kortere CD nummer dan moet u deze artikelen omnummeren naar EAN.
 
Bronboek is met de feestdagen van Goede Vrijdag t/m 2e Paasdag niet bereikbaar. Heeft u verdere vragen over Ecovata dan staan we vanaf dinsdag 3 april weer voor u klaar.
Wij wensen u gezegende paasdagen toe.
Deze e-mail is verzonden aan ##email## via Bronboek.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.