Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
BELANGRIJK Is uw computer up-to-date?
Om te blijven voldoen aan alle veiligheidseisen passen we regelmatig onze software aan. Voor de eerstvolgende versie 2.2.2 van Bronboek Professional is het daarnaast noodzakelijk dat u vooraf - dus voordat de update van Bronboek Professional wordt ge´nstalleerd - ook de laatste updates van uw Microsoft besturingssysteem ophaalt en installeert.
 
We hebben voor u een document met instructies klaargezet om te controleren of uw systeem klaar is voor de nieuwe update. Deze moeten worden uitgevoerd op alle computers waar u met Bronboek Professional werkt!
 
Update instructies Microsoft .NET Framework
 
De controle voor uw systeem hebben we eenvoudig gemaakt voor u, zodat het met een paar klikken is gebeurd. Als uw computer niet geŘpdatet kan worden (in het geval van Windows XP of Windows Server 2003), dan moet u actie ondernemen om deze systemen te vervangen!
 
Met een verouderd systeem kunt u na 26 juni 2018 geen Boekenbonnen of andere cadeaukaarten meer verwerken in de Bronboek Kassa. Ook kunnen Bronboek Professional vanaf versie 2.2.2 en komende versies van Bronboek Account Export niet goed meer gestart worden!
Deze e-mail is verzonden aan ##email## via Bronboek.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.