Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Wij ruimen op!
opVanaf MORGEN zaterdag 13 januari starten wij met een GROOTSE opruiming in Zwolle.
We hebben stááápels boeken, cd's en andere artikelen voor kleine prijzen. En.... hoe hoger uw stapel, hoe hoger uw korting!
Kom dus gelijk morgen langs, en profiteer van deze prachtige prijzen!
 
De dochter van de houtzager, Olsson, Vibeke
De dochter van de houtzager *** Let op: reserveer uw exemplaar, verschijningsdatum 16 januari*** Aangrijpende historische roman van de Scandinavische 'Irma Joubert'. Noord-Zweden, 1879. Britta, bijna elf, is trots dat ze als lattengrietje ook wat geld kan verdienen in de houtzagerij. Ze woont met haar ouders in de arbeidersbarak, werkt van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, en heeft vaak honger - maar dat geldt voor iedereen, toch? Ze hebben tenminste werk! Britta merkt dat haar ouders steeds meer zorgen hebben. De houtprijs is gekelderd, de lonen gaan omlaag. Britta begrijpt het niet. Waarom geeft de regering zo veel staatssteun aan de houtzagerijen, maar krijgen de arbeiders daar niets van? Vader en moeder praten over staken. Maar waar moeten ze dan ooit geld mee verdienen?
Prijs: 20,99 euro Meer informatie...
Als ik mijn ogen sluit, Musser, Elizabeth
Als ik mijn ogen sluit' van Elizabeth Musser is niet een gewone roman, maar een ode aan vergeving en genade.
 
Jason, het 6-jarige zoontje van Henry en Libby Blough, lijdt aan een ernstig hartdefect en moet binnenkort zijn vierde operatie ondergaan. Henry werkt bij een drukkerij en kan al die dure operaties niet van zijn loon betalen. Zonder dat zijn vrouw het weet, stelt hij zich beschikbaar als huurmoordenaar, net als zijn vader ooit deed.
 
Maar hij faalt. Josephine...
Als ik mijn ogen sluit
Prijs: 24,99 euro Meer informatie...
Het aanzien van 2017, Bree, Han van
Het aanzien van 2017 In Het aanzien van 2017 geeft Han van Bree een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws op zijn bekende en veelgeprezen manier: direct, verhelderend en met de nodige humor. Aandacht voor o.a.: de verkiezingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië - aanslag op nachtclub in Istanbul - Michael van Gerwen wint wereldtitel darts - president Jammah van Gambia afgezet - hotel Rigopiano in Apennijnen bedolven door lawine - Donald Trump ingehuldigd als 45e president van de VS - 'The...
Prijs: 20,99 euro Meer informatie...
Het land van de grote vuurvlinder, Friskorn, P.
In noordwest Overijssel en zuidwest Fryslân ligt het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van noordwest Europa. Het laagveen strekt zich uit over twee provincies. Het idee ontstond al weer jaren geleden op de uitkijktoren op de Woldberg, je overziet daar bij helder weer het hele gebied vanaf de Olde Maten tot en met de Rottige Meenthe. Hier leeft de enige inheemse diersoort van Nederland: de Grote vuurvlinder. Om het nog spannender te maken: hij komt hier voor en verder nergens anders ter... Het land van de grote vuurvlinder
Prijs: 24,95 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.