Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Na de Boekenweek
ElsFEen drukke Boekenweek ligt achter ons!
Een prachtige avond met Els Florijn, de auteur van (o.a.) Zeeglas en Rode Papaver. We werden meegevoerd met het aangrijpende verhaal van Esme. Els liet ons nadenken over keuzes, en de gevolgen daarvan voor de volgende generaties.
 
bachDinsdagavond 13 maart hielden we een erg boeiende avond waarop de Bijbel van Bach gepresenteerd werd door Dr. Marcel Zwitser.
Deze Bachbijbel bestaat uit drie forse boekwerken, samen 20 kilo! Morgen is het 333 jaar geleden dat Bach geboren werd.
Hier vindt u nog meer foto's van deze bijzondere avond.
 
Ondertussen blijven er steeds nieuwe titels komen. Vandaag is binnen gekomen de nieuwe roman van Frans Willem Verbaas: Mensen van steen en licht.
 
kbEn sinds eind vorige week de nieuwe cd van Kinga Bn 'Vandaag'. Veel mensen waren in spannende afwachting daarvan en dat merken we! Afgelopen weekend hielden we een WINactie via onze Facebookpagina. Mieke Admiraal en Marjan Dyers, van harte gefeliciteerd met jullie cd VANDAAG!
De rest van deze maand maart zullen we deze cd van Kinga Bn gratis bij u thuis bezorgen.
 
Graag zijn we u van dienst!
Het dorp, Heg, Lisette van de
Het dorp Lisette van de Heg borduurt met 'Het dorp' verder op het verhaal van 'De kunstenaar'. In het dorp van de kunstenaar gebeurt van alles: de dorpelingen bouwen een toren, de boer graaft een heel diep gat en de vrouw van de bakker is verdrietig omdat haar man geen aandacht voor haar heeft. 'Het dorp' is een prachtige verhalenbundel voor volwassenen. De verhalen die erin staan, zijn welbekende bijbelverhalen in een nieuw jasje. De verhalen die de lezer kan herkennen zijn: het scheppingsverhaal, de...
Prijs: 17,95 euro Meer informatie...
Daar werd wat groots verricht, Vleuten, Diederik van
In Daar Werd Wat Groots Verricht voert Diederik van Vleuten U mee door het veelbewogen leven van zijn oudoom Jan, de planter die de Tweede Wereldoorlog in Azi op zich af ziet komen.
Een verhaal van opkomst en ondergang, nederlaag en overwinning tegen de achtergrond van de Japanse bezetting van Nederlands-Indi en alles wat daarna nog kwam. ''Een ontroerende aanklacht tegen de actualiteit'', typeerde Het Parool. ''Potent tegengif voor iedereen die iets teveel in het 'nu'...
Daar werd wat groots verricht
Prijs: 35,95 euro Meer informatie...
Vrolijke vogels, Westera, Bette
Vrolijke vogels Maak kennis met Carolina kaketoe, gansje Gijs en Xandra geelkoptroepiaal! De schitterende illustraties in dit ABC-prentenboek werden gemaakt door de Britse Emmanuelle Walker. Meermalen bekroond auteur Bette Westera schreef voor deze uitgave nieuwe gedichten. - Met gedichten van Bette Westera, die in 2015 de Woutertje Pieterse Prijs n een Griffel won. - Unieke, bijzonder kleurrijke illustraties van Emmanuelle Walker. - Zeer luxe uitvoering, met fluorescerende oranje inkt op omslag en in...
Prijs: 16,95 euro Meer informatie...
De verwoestende puppy / Lotte laat maar, Brouwer, Willeke
Maak kennis met Lotte, de hoofdpersoon in de graphic novel serie 'Lotte laat maar' van Willeke Brouwer. Lotte is 12 en heeft haar dat eigenlijk nooit goed zit. Samen met haar moeder en haar twee broertjes woont in een vinexwijk. Ze is net klaar met groep 8, en gaat na de vakantie naar de middelbare school. Spannend! Haar broertje Max is heel druk, maar wel lief, en Daan kan zich heel goed verstoppen als Lotte moet oppassen. Haar vader is overleden en haar moeder heeft sinds kort een nieuwe... De verwoestende puppy / Lotte laat maar
Prijs: 10,00 euro Meer informatie...
Ongewone momenten met de Bijbel, Goldenstein, Johannes
Ongewone momenten met de Bijbel Bijna iedereen heeft wel een Bijbel in huis, maar toch blijft er vaak weinig tijd over om erover na te denken in het dagelijks leven.
Ongewone momenten met de Bijbel nodigt je uit om op veel verschillende manieren aan de slag te gaan met bijbelteksten. Met veel ruimte voor eigen creatieve verwerking.
De auteur geeft allerlei tips om te lijmen, scheuren, knutselen, tekenen, denken en dromen. Alles is toegestaan.
Zo komen bijbelteksten tot leven en worden ze je meer eigen. Deze...
Prijs: 15,95 euro Meer informatie...
God met ons, Williams, Rowan
Rowan Williams God met ons. De betekenis van het kruis en de opstanding - toen en nu Een frisse kijk op de basis van het christelijk geloof door een van de grootste theologen van dit moment. Het staat vol met verhelderende inzichten, en heeft vragen aan het eind van elk hoofdstuk die helpen bij een persoonlijke verdieping. Een prima boek voor iedereen die nog meer wil begrijpen van het hart van het evangelie. De twee delen, over kruis en opstanding, worden door de vaardige pen van Williams... God met ons
Prijs: 14,90 euro Meer informatie...
Lazarus staat op, Voorberg, Rikko
Lazarus staat op Rikko Voorberg geeft in 25 korte overwegingen inspiratie mee om elke dag weer op te staan.

Elke werkdag geeft Rikko op de vroege ochtend inspiratie om de dag bewust te beginnen. Hij leest om 6 uur de teksten uit een oud kerkelijk leesrooster en zo rond 7 uur deelt hij op de website van Lazarus de gedachte die dan op-popt. Het resultaat is een bonte verzameling van soms dromerige, dan weer messcherpe overdenkingen. Maar vaak verrassend.
 
Uit de enorme hoeveelheid die zo in...
Prijs: 17,95 euro Meer informatie...
Ik kies jou, Meijer, Roel
Wat een zegen is het om steeds meer te beseffen dat er een God is die onvoorwaardelijk kiest. Zijn liefde in Christus straalt er door heen. Maar wat betekent het dat God voor jou kiest? En wanneer ben je daar zeker van? Vanuit vier bijbelgedeeltes gaat deze bijbelstudie over allerlei vragen rondom Gods uitverkiezing. Vanuit concrete situatiebeschrijvingen gaan we op zoek naar antwoorden in de Bijbel.
 
Elk hoofdstuk is voorzien van actuele en persoonlijke vragen die geschikt zijn...
Ik kies jou
Prijs: 9,90 euro Meer informatie...
Jozef, Berg, Cees van den
Jozef Wat is het aangrijpend om door je eigen broers als slaaf verkocht te worden naar Egypte en zelfs voor jaren onschuldig in de gevangenis te verdwijnen. Maar op een dag wordt Jozef voor de farao geleid om diens dromen uit te leggen. Van hem mag hij Egypte gaan regeren en redden van de hongerdood.
 
Het verhaal brengt je bij Jezus. Ook Hij leerde dienen als een slaaf, en via het kruis ging Hij naar de troon in de hemel om de wereld te redden. Vandaag wil God jou in Zijn werk betrekken....
Prijs: 10,90 euro Meer informatie...
Vol van de Geest, Halldorf, Peter
Inspirerend boek over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Het boek geeft op een toegankelijke manier veel kennis en inzicht. Halldorf vindt de juiste balans tussen zijn grote liefde voor het Woord en zijn kennis van de kerkgeschiedenis, van waaruit hij stilstaat bij de christelijke tradities die zich in de loop der tijd hebben gevormd. Uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Carmelitana, Belgi.
 
De Zweedse geestelijke en auteur Peter Halldorf is derde generatie...
Vol van de Geest
Prijs: 25,00 euro Meer informatie...
Goede Vrijdag, Wright, Tom
Goede Vrijdag De dag dat de revolutie begon Waarom stierf Jezus? Tom Wright betoogt in dit nieuwe boek dat we met elkaar het revolutionaire karakter van het kruis zijn kwijtgeraakt. Veel christenen denken dat het er bij de dood van Jezus om draait dat 'God mij redt van mijn zonden, zodat ik in de hemel kom'. Maar de schrijvers van het Nieuwe Testament hadden het over iets veel groters, iets veel explosievers. Iets dat mensenlevens hier en nu verandert. Paulus en de andere apostelen nodigen ons uit deelnemer...
Prijs: 24,95 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.