Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Pinksteren – nieuwe titels – auteursbezoek
NBPinksteren
Vol van de Geest is kort geleden verschenen en nu al in herdruk. Volgende week verschijnt het boek weer, maar we hebben er nog een paar op voorraad.
 
In veel kerken is dit ook het moment waarop belijdenis van het geloof wordt afgelegd. Je kunt daarbij denken aan uiteenlopende geschenken. Zojuist binnen is het boek van Marinus de Jong Altijd groter. Of het levensverhaal van Rahil Patel, een hindoepriester die Jezus ontmoet: Gevonden door liefde. Naast vele bekende(re) boeken als die van Lucado (o.a. One God one plan one life en Geen zorgen voor morgen), Carianne Ros (Vol vertrouwen), Jos Douma (o.a. Op adem komen en Je bent een mooi mens). Maar ook Ps. psalmen in beeld. We kunnen wel even doorgaan: bel of mail ons gerust, of kom gewoon langs!
 
NB2Nieuwe titels
Bekroond met de Libris-literatuurprijs 2018: Wees onzichtbaar van Murat Isik. Voor de fans van de internationaal vermaarde thrillerauteur Joël Rosenberg is er groot nieuws: Het Kremlincomplot. Gordels om en zet je schrap! Ook bijzonder: een roman in de geest van Peretti: Wat je niet ziet van Laura Gallier.
Voor de jongere lezers (en meelezers!): boek 7 van De Broederband is uit: De Caldera.
Gisteren is Kim Phuc Phan Thi geland in Nederland, beter bekend als Het napalmmeisje. Voor velen gevangen in dat onvergetelijke beeld. Ze is in Nederland om haar boek te presenteren.
Nieuw is ook de Belle Bijbel, de bijbel in gewone taal met veel extra’s voor de jongere dames. Nieuwe titels kunt u steeds vinden onder ‘zojuist verschenen’.

 
AuteursbezoekLynn
Vrijdagmorgen 1 juni verwachten we Lynn Austin op bezoek. Meer informatie op onze website.
 
Welke vraag zou je haar willen stellen, of willen laten stellen? Laat het weten via activiteiten@goedhartboeken.nl.
 
Hou intussen onze Facebookpagina in de gaten voor een mooie actie!
Opwekking 42 (808-819)
Opwekking 42 (808-819) De nieuwe cd met Opwekkingsliederen!!
Nu besteld wordt direct toegezonden. Normale prijs 20,50. Tot en met 2e Pinksterdag kunt u bij ons bestellen voor 17,95.
Met bonus-dvd waarop de live-opnames van het zangfestijn in maart waar deze liederen zijn...
Prijs: 20,50 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.