Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Vier de Zomer!
zomerlezenAl weken kunnen we genieten van prachtig weer, en de vakantie is in zicht! Tijd om uit te rusten en nieuwe energie op te doen. En hoe kan dat beter, dan met een goed boek! Wij hebben de tips op een rij:
caldera
jijenik De nieuwste titels voor de jeugd vindt je hier. Een bijzondere is wel: Jij en ik verhalen over vriendschap en vluchtelingen. Een prachtig verzorgd boek waarin veel bekende jeugdboekenauteurs laten zien dat vriendschap grenzen en culturen, afkomst en geaardheid overstijgt.
Nieuw voor de liefhebbers van Flanagan: Broederband deel 7, De Caldera voor zoon (en vader!).
 
Twee ik-doe-even-helemaal-niks-boeken: Jonas Jonasson: De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden en Hendrik Groen: Leven en laten leven. Zojuist is ook de nieuwe Simone van der Vlugt verschenen, een nieuwe van Benedict Wells en een voordelige uitgave van de thrillerschrijfster Nele Neuhaus, Het woud. Deze en nog meer vindt je allemaal onder zojuist verschenen.
anna[/url] Een aantal nieuwe christelijke romans willen we ook graag noemen: Alles begint met Anna, een nieuwe Zuid-Afrikaanse roman. Ik zal regen geven van Rae Meadows. Van Nederlandse bodem een debuut van Mira de Boer, Niet ver van hier. ‘Je blijft lezen’ volgens Nienke Westerbeek.
 
vierdezomer Marianne Hoksbergen is in het ND enthousiast over De bezetene van Craig Parshall (‘een superspannende thriller, die leest als een tierelier’). Een andere thriller is Wat je niet ziet van Laura Gallier. Een boek dat o.a. doet denken aan Perretti.
 
14 inspirerende momenten met de Bijbel vindt je in Vier de zomer (slechts 4,99). Ik ga op reis en neem mee is een 30-dagenboek voor de vakantietijd.
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.