Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Het nieuwe seizoen is van start!
Terwijl we nog volop bezig zijn met het leveren van studieboeken zijn we ons aan het voorbereiden op de Kinderboekenweek in oktober.
dtik
Tussen de nieuwe titels van de afgelopen tijd zitten weer een paar bijzondere. Zoals De tijd in kleur – beelden uit de wereldgeschiedenis 1850 – 1960. Een prachtig en uniek perspectief op de geschiedenis!
 
Net verschenen: Guinness World Records 2019.
Wie kent niet van Annegreet van Bergen De Gouden jaren. Nu een nieuwe titel van haar hand: Het goede leven – Hoe Nederland in een halve eeuw steeds welvarender werd.
 
badzBijzondere aandacht mag ook wel gegeven worden aan Khaled Hosseini (ja, de auteur van De Vliegeraar) Bede aan de zee. De auteur werd voor dit boek geďnspireerd door het verhaal van Alan Kurdi, de driejarige Syrische vluchteling die in september 2015 aanspoelde in Griekenland. Geen roman, maar wel bijzonder!
 
Zaterdag 15 september om 14.00 uur is de presentatie van het boek Assendorp in 'De Enk', in Assendorp uiteraard. Een must have voor iedere (oud-) Assendorper!
 
Diezelfde zaterdagmiddag van 14.00 - 16.30 verzorgen we een boekentafel bij een symposium in de Grote Kerk in Hasselt, Dordt in Hasselt.
Daar wordt ook het boek van Dr. W. Verboom gepresenteerd De Dordtse Leerregels, een hertaling.
 
assendorp DL
Bel gerust voor meer informatie 038-4219802
Bestel via de mail verkoop@goedhartboeken.nl,
via de website
of via Whatsapp 06-48559937
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.