Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Alleen vandaag: Speciale prijzen op onderstaande titels
sterkeverhalenDe Bijbel is inderdaad een spannend boek, maar het vergt zelfs van geďnteresseerde lezers heel wat basiskennis om van A tot Z te blijven boeien. Deze bundel 'Sterke verhalen' helpt een handje. De vijftig hervertellingen uit het Oude en Nieuwe Testament vormen samen een fascinerende geschiedenis, vol menselijk drama. Een uitgave die tot aan de ontknoping blijft boeien, niet in de laatste plaats door de expressieve, kleurrijke illustraties van kunstenaar Henk Pietersma.
Sterke verhalen VAN € 14,95 VOOR € 4,00
==========================================================
bl
Een spannend boek over de avonturen van Mattanja en zijn familie in Israël, die spelen in de tijd van de bijbel. Mattanja en zijn broer zitten in het leger van David. Koning Saul jaagt dit leger op de vlucht.
Het bedreigde land VAN € 15,95 VOOR € 3,00
========================================================

glijdenJulia gaat met haar vader en moeder op wintersport. Daar ontmoet ze Kim. Ze zitten in dezelfde skiklas samen met nog een paar jongens. Ze krijgen les van juf Winnie. Ze leren met vallen en opstaan de fijne kneepjes van het skiën. Het contact tussen Julia en Kim verloopt soms wat stroef. Als de beide kinderen met hun vaders gaan skiën, komt Julia lelijk ten val. Kim zoekt haar op in het ziekenhuis. Daar vertelt Kim waarom ze soms niet zo aardig tegen Julia deed...
Glijden maar VAN € 8,50 VOOR € 2,00
===========================================================
zondebokKees Kuijper won tweemaal de tweede prijs bij de ND-verhalenwedstrijd.
Kuijper heeft gevoel voor het korte verhaal. In een paar zinnen weet hij een situatie treffend neer te zetten, hij kan met een zorgvuldig gedoseerde hoeveelheid woorden het karakter van zijn personages zo omschrijven dat ze intrigeren zonder een open boek te worden. Alles is compact, er komt in zijn verhalen geen woord teveel voor.
De zondebok is Kuijpers eerste verhalenbundel.
De Zondebok VAN € 14,95 VOOR € 2,50

===========================================================
 
Verzendkosten, ongeacht aantal 4,95
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.