Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Een goed boek voor de kerstdagen
kerstWil je nog een goed boek voor de kerst(vakantie)? Kom eens langs, we adviseren je graag!
 
Er zijn het afgelopen jaar weer veel mooie boeken verschenen. Dat zijn er zoveel, dat het moeilijk kan zijn een keuze te maken.
 
De verleiding is groot er (weer) een aantal op te sommen. Nieuw in de (christelijke) fictie is Teus Dorrepaal, Praat er maar niet over. Een leven van verwerping en aanvaarding.
kerst2We noemen ook heel graag nog een keer het romandebuut van Liesbeth Goedbloed: Broeder Ezel. Een poëtisch verhaal over schuld en boete.
 
En juist in deze dagen is het 400 jaar geleden dat de Synode van Dordt plaatsvond. Daarover verscheen de mooie overzichtelijke glossy Dordt400.
 
Een goede ontvangst krijgt ook Cliffrock Castle van Josephine Rombouts. Werken op een kasteel in Schotland.
Annegreet van Bergen beschrijft in Het goede leven hoe Nederland in een halve eeuw steeds welvarender werd.
 
Sam en Julia uit het muizenhuis gaan op bezoek bij opa Zeeman in De haven. Voor andere recente jeugdboeken verwijzen we graag naar onze webpagina met nieuwe jeugdboeken.
 
Wij wensen u goede dagen toe! En of het nu voor kerst is of na de kerstdagen: hartelijk welkom!
Maandag a.s. zijn we van 9.00 - 17.00 uur geopend.
Donderdagavond 27 december geen koopavond.
 
Goedhart –boeken, tel. 038-4219802,
verkoop@goedhartboeken.nl
Whatsapp: 06-48559937
 
 

Wees een geschenk, Voskamp, Ann
Wees een geschenk Ann Voskamp maakte diepe indruk met haar boeken Duizendmaal dank en Gebroken leven.
In Wees een geschenk combineert ze haar prachtige foto's met sprankelende en diep-rakende teksten over de gebrokenheid in ons leven, die door Gods genade tot overvloedige vreugde kan leiden - door de weg van het geven.
Omdat Christus de grote Gever is, kunnen wij uitdelen van wat we van Hem ontvangen, gewoon, elke dag, in onze directe omgeving.
Het boek bevat een lijst met geeftips die ons een brede...
Prijs: 19,95 euro Meer informatie...
Kerst op Carnton, Alexander, Tamera
In de nadagen van de Amerikaanse burgeroorlog ontdekken een gewonde soldaat en een behoeftige weduwe de ware betekenis van Kerstmis - en van opofferende liefde. Aletta Prescott, onlangs weduwe geworden, worstelt om in het leven overeind te blijven samen met haar zes jaar oude zoon. Terwijl de bank haar huis dreigt te ontruimen, biedt een toevallige ontmoeting met een gewonde soldaat een nieuwe kans - en vriendschap. Maar kan Aletta deze man vertrouwen? Captain Jake Winston, een... Kerst op Carnton
Prijs: 14,95 euro Meer informatie...
Bijbel in een jaar
Bijbel in een jaar De Bijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling, in de volgorde van het leesplan van Alpha's Bible in One Year programma. Lees elke dag een stuk uit het Oude Testament, Nieuwe Testament en een psalm of spreuk. De teksten zijn gesorteerd op dag, dus je hoeft niet eerst de stukken zelf op te zoeken: ze staan achter elkaar bij de dag waar je op dat moment...
Prijs: 27,50 euro Meer informatie...
Liturgie van het alledaagse, Warren, Tish
Met een Woord vooraf van Janneke Burger-Niemeijer, hoofdredacteur van Jente Op momenten die we over het hoofd zien en in dagelijkse routines kunnen we ons op verrassende manieren bewust worden van Gods aanwezigheid. Hoe omarmen we het heilige in het gewone en het gewone in het heilige? Ingekaderd in de beschrijving van een gewone dag, verkent dit boek het dagelijks leven door de lens van liturgie, kleine praktijken en gewoonten die ons vormen. Elk hoofdstuk kijkt naar iets - haar bed... Liturgie van het alledaagse
Prijs: 19,95 euro Meer informatie...
Hoe zullen we leven?, Wells, Samuel
Hoe zullen we leven? Samuel Wells benadert uitdagende vragen in het licht van christelijke hoop en wijsheid in dit opvallende en bijzonder wijze boek dat een verbinding legt tussen de theologie en ons menselijke bestaan in een lijdende wereld. Een bestaan dat gedragen wordt door God. In drie rubrieken, de wereld, het menselijk zijn en onze sterfelijkheid, behandelt hij een veelheid van onderwerpen, zoals religieus extremisme, migratie, milieu en sociale...
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.