Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Opruiming - GIOIA - Jodenvervolging
De afgelopen tijd hadden we weer veel werk. De nieuwe titels voor het komende halfjaar mochten we doornemen en bestellen. Daar zitten de nodige pareltjes bij. Daar gaan we geen opsomming van maken, dat zou veel te veel worden, maar alles wat nieuw binnenkomt wordt dagelijks geplaatst onder Zojuist verschenen. de jodenvervolgingEen boek dat daar uitspringt is De Jodenvervolging in fotos. In deze week van de pozie is ook uitgekomen Duizend bunder verzamelde gedichten, van Hans Werkman.
 
Voor anderen is de rubriek Recent verschenen theologie van belang. Het boek van Dr. Pieter J. Lalleman willen we daar uitlichten: De verborgen eenheid van de Bijbel.

lgKomende vrijdag 8 februari is in de Plantagekerk de presentatie van het nieuwe boek van Luigi Gioia Aangeraakt door God. U bent van harte welkom! Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. U vindt meer info over deze lezing en over het aanmelden hier.
 
Als gevolg van de drukte rond de BTW verhoging hebben we de OPRUIMING wat moeten uit stellen. Vanaf a.s. zaterdag 9 februari kunt u uw slag slaan!
 
Goedhart -Boeken
tel. 038-4219802,
verkoop@goedhartboeken.nl
Whatsapp: 06-48559937
Lois Elzinga omnibus, Vlugt, Simone van der
Lois Elzinga omnibus Simone van der Vlugt - Los Elzinga SerieEen fantastische omnibus met drie boeken van Simone van der Vlugt; Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet waarom.De Alkmaarse rechercheur Los Elzinga en haar vast partner Fred ontrafelen de meest gecompliceerde moordmysteries, en niet zonder risico...In het eerste deel wordt Los geconfronteerd met een moord zonder enige aanwijzingen naar de dader, totdat er een tweede moord wordt gepleegd.In het tweede deel wordt de rechercheur...
Prijs: 15,00 euro Meer informatie...
Het achtste leven (voor Brilka) - met ho, Haratischwili, Nino
'Het achtste leven (voor Brilka)' van Nino Haratischwili is een monumentaal, tolstojaans familie-epos dat zes generaties omspant tussen 1900 en nu. Dit verhaal over acht levens van n Georgische familie begint in een kleine stad tussen Georgi en Azerbeidzjan, waar een getalenteerde chocolatier zijn dochters grootbrengt en en passant een recept bedenkt voor een verrukkelijke chocoladedrank met gevaarlijke krachten. Het brengt hem rijkdom en aanzien, maar dat betekent in die tijd ook al spoedig... Het achtste leven (voor Brilka) - met ho
Prijs: 20,00 euro Meer informatie...
ACSI CampingCard set / 2019, ACSI
ACSI CampingCard set / 2019 CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart waarmee u tot wel 60% goedkoper kampeert in het voor- en naseizoen.
Op vertoon van een geldige CampingCard ACSI-kortingskaart bij een deelnemende camping kunt u met twee personen overnachten voor slechts 12, 14, 16, 18 of 20 per nacht.
Zo betaalt u altijd minder dan het laagste tarief dat...
Prijs: 17,95 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.