Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Christian Wiman – Buwalda – Troost
Er zijn weer de nodige nieuwe boeken verschenen!
otmarsDe eerste enthousiaste recensies zijn er: ‘Peter Buwalda beschrijft meesterlijk de kronkelwegen van de menselijke geest’, Johan Bakker in het ND over Otmars zonen.
 
De nieuwste roman van Vonne van der Meer is Vindeling, over de Hongaarse vluchtelinge Jutka die terug brengt wat ze vindt, maar zelf een zoekende blijft.
 
Voor veel meiden is er deel 13 van Dagboek van een muts, Party Stress! Van de auteur van Boy 7, Mirjam Mous (YA) is er een nieuwe met bijna 400 bladzijden leesplezier: H@ck, het instituut.
 
Donderdagavond a.s. is er een Kloostercollege van Christian Wiman. Hoewel het vooral zal gaan over zijn bekende boek Mijn heldere afgrond, hopen we daar ook zijn nieuwe boek Radicaal licht te kunnen presenteren! Voor info en aanmelden klik hier.
pt
In samenwerking met KokBoekencentrum organiseren we vrijdagavond 22 maart de boekpresentatie van Energie van de Geest van Philip Troost. 20.00 uur in de Stadkamer. Van harte welkom!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
De kaart van zout en sterren, Joukhadar, Jennifer Zeynab
De kaart van zout en sterren 'De kaart van zout en sterren' van Jennifer Zeynab Joukhadar is een betoverend boek voor liefhebbers van 'De zoon van de verhalenverteller'. Jennifer Zeynab Joukhadar vertelt het hartverscheurende verhaal van een hedendaags Syrisch meisje en een middeleeuwse avonturier, en beide verhaallijnen zijn even sterk en meeslepend.Wanneer Nours vader overlijdt, besluit haar moeder met haar drie dochters terug te verhuizen van New York naar Syrië. Nour probeert de herinnering aan haar vader levend te...
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
Vaste grond, Jiles, Paulette
Kapitein Kidd, een veteraan uit Amerikaanse Burgeroorlog trekt in de jaren 70 van de 19e eeuw rond in Texas als nieuwslezer. Een functie die je begrijpt als je je probeert in te denken hoe een wereld er uit ziet zonder social media en internet, zonder gemotoriseerd vervoer, zelfs zonder telefoon of telex, en nieuws nog wordt verspreid met boot of paard.
Hij krijgt het verzoek om een verwilderd meisje mee te nemen en bij haar familie af te leveren. Het meisje is een jaar of tien en op haar...
Vaste grond
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Samen luisteren in de stilte, Douma, Jos; Grün, Anselm; Lapré, John; H
Samen luisteren in de stilte Lectio divina is een manier van bijbellezen die al sinds de vroegste monniken wordt beoefend en die gepaard gaat met stilte en meditatie. Het doel is om dichter bij het hart van God in zijn Woord te komen. Lectio divina kent vier stappen: lectio (lezen), meditatio (mediteren), oratio (bidden), en contemplatio (stilte).
In dit boek wordt lectio divina eenvoudig uitgelegd en krijg je als lezer veel voorbeelden die kunnen inspireren om zelf aan de slag te gaan. Diverse auteurs dragen aan dit...
Prijs: 17,99 euro Meer informatie...
Tevoorschijn, Troost, Gerald
Gerald Troost - zanger en spreker - is de veertig gepasseerd, een leeftijd waarop veel mensen terugkijken op hun leven en nadenken over de toekomst. In dit persoonlijke boek kijkt Gerald terug op de bewogen jaren die achter hem liggen, en neemt hij de lezer mee naar zijn eigen hoogte- en dieptepunten, van het verlies van zijn kleine broertje Jarnoud tot de zorg om zijn dochter Rosa. Van de middelvinger die hij opstak naar zijn schoonmoeder tot zijn opsluiting in een politiecel. Natuurlijk... Tevoorschijn
Prijs: 14,95 euro Meer informatie...
Onwankelbare hoop, Lucado, Max
Onwankelbare hoop De Bijbel staat vol met beloften van God. In 'Onwankelbare hoop' deelt Max Lucado een aantal van deze beloften die hem door de jaren heen hebben bemoedigd. Hij laat zien hoe we ons leven op Gods beloften kunnen bouwen en hoe ze ons houvast bieden te midden van onze dagelijkse beslommeringen. Als het stormt in ons leven, zijn Gods beloften als een licht aan de horizon: ze wijzen de weg en bieden ons onwankelbare...
Prijs: 18,99 euro Meer informatie...
Institutie van Calvijn, Veldman, Gerrit
één dezer dagen leverbaar
 
Deze moderne vertaling van de Institutie in zo eenvoudig mogelijk Nederlands is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in wat gereformeerden sinds de Reformatie geleerd en geloofd hebben.
 
'Dit boek kan voor alle kinderen van God een sleutel zijn om een weg te openen waarlangs ze de Heilige Schrift kunnen leren begrijpen.
Iedereen die het Woord van God hoogacht, spoor ik aan om dit boek te lezen en goed op te slaan in zijn geheugen....
Institutie van Calvijn
Prijs: 39,95 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.