Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Lezen - Spelen - Vakantie!
Het is bij ons in regio Noord bijna zover: nog een week naar school, en dan beginnen we aan een lange vakantie!
Wil je je juf of meester nog graag bedanken voor dat leuke jaar waarin je hebt leren lezen, rekenen, gitaar spelen of insecten herkennen? Kom bij ons langs! We helpen je graag in onze winkel een passend cadeautje te vinden.
BB
Wat ga jij doen in de vakantie? Vergeet niet om lekker veel te blijven (voor)lezen. Bijvoorbeeld in Boer Boris: Hoe gaan we erheen?.
Of wat dacht je van Jochem Meyers spannende vakantieverhaal over De Gorgels en het geheim van de Gletsjer, of de allernieuwste Grijze Jager. Hieronder geven we je ook nog een paar leuke vakantie-lees-tips.
 
filosofieMocht je nou niet zo graag lezen (dat kunnen we ons natuurlijk bijna niet voorstellen) dan hebben we ook nog heel veel leuke vakantie-DOE-boeken. Voor alle leeftijden, klein tot groot!
 
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
Chaos in de brugklas, Brouwer, Willeke
Chaos in de brugklas 'Chaos in de brugklas' is het 2e deel in de serie Lotte laat maar van Willeke Brouwer. Lotte vindt haar nieuwe school vet spannend, want haar BFF Tessa gaat naar een andere school. Maar gelukkig blijkt de brugklas superleuk te zijn, direct al vanaf de introductieweek. Maar wat trek je aan als er een modevlogster in je klas zit? En hoe moet het met die veel te grote rugzak? Het leven is dus niet zo makkelijk. Gelukkig heeft Lotte haar puppy Pjotr, en daar kan ze alles aan vertellen. Niet dat...
Prijs: 15,50 euro Meer informatie...
Vivianne voetbalt - Een spannende wedstr, Miedema, Vivianne; Reijnders, Joke
Het team van Vivianne is door het dolle heen: voor het eerst gaan ze naar het buitenland om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Maar het duurt niet lang voor de politie langskomt om wat vragen te stellen. Er is duidelijk iets aan de hand, maar... Vivianne voetbalt - Een spannende wedstr
Prijs: 9,99 euro Meer informatie...
Vet koel, Kinney, Jeff
Vet koel Vet koel is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor.
Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij. Geweldig, maar al snel verandert de woonwijk in een winters slagveld. Er worden ijsforten gebouwd en epische sneeuwbalgevechten gehouden. Midden in de vuurlinie zitten Bram en Theo.
Het wordt een gevecht op leven en...
Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
Pluk van de Petteflet, Schmidt, Annie M.G.
In de Petteflet is een kamer vrij. Als Pluk dat hoort rijdt hij er in zijn rode kraanwagen snel naartoe en gaat in de torenkamer wonen, helemaal bovenin. Eindelijk heeft hij een huis. En hij krijgt er meteen heel veel vrienden bij: Zaza de kakkerlak bijvoorbeeld, en Dollie de duif, meneer Pen, de Stampertjes en Aagje. Samen met hen beleeft hij steeds weer nieuwe avonturen.
 
Naast het hoorspel is nu voor het eerst het luisterboek van Pluk van de Petteflet verkrijgbaar. Voorgelezen...
Pluk van de Petteflet
Prijs: 20,99 euro Meer informatie...
Portiek Zeezicht, Mieras, Annejan
Portiek Zeezicht Leuk boek! Lees over Fenna en haar interessante buren....
Prijs: 14,95 euro Meer informatie...
De Gorgels [3CD], Myjer, Jochem
Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft...
 
Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels,...
De Gorgels [3CD]
Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.