Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Vijf titels die er deze week uitspringen!
llmherfst
Veel aandacht is er voor Rutger Bregman, De meeste mensen deugen, een nieuwe geschiedenis van de mens. De derde druk verschijnt komende week!
 
Nog geen pers, maar wel goed om de fans van Willeke Brouwer op te attenderen: de nieuwe Silvester is uit! Silvester en de lekke luchtballon.
 
In Trouw 5 sterren ***** voor De infographic Bijbel van Karen Swarey. 'De infographic Bijbel geeft een prachtig woordloos verhaal, met de schepping als kleurplaat.'
Ook veel aandacht in de media voor Henk Binnendijk met zijn boek Hoe ziet de hemel eruit? Aan het eind van deze maand SEPTEMBER geven we aan 1 van onze nieuwe volgers op Facebook en Instagram (@goedhartboeken) 1 exemplaar van 'Hoe ziet de hemel eruit?' weg! Volg jij ons al?
 
Tot slot: Zelden verkochten we de laatste jaren in zo korte tijd zoveel van een nieuw (theologisch) boek als deze week van Tom Wright de titel Paulus. Een meeslepende biografie, heel toegankelijk geschreven.Hoe ziet de hemel eruit?
 
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
Historische atlas NL, Berendse, Martin; Brood, Paul
Historische atlas NL Hoe ontstond Nederland? Door de strijd tegen de Spanjaarden, het water of nog veel meer? Zijn er nu 17, 7, 10 of 12 Nederlandse provincies?
Sinds wanneer komt de Rijn bij Lobith ons land binnen? Waarom wordt de Hedwigepolder in Zeeuws-Vlaanderen weer onder water gezet?
En waarom heet de staande leeuw die Nederland op oude kaarten verbeeldt de Leo Belgicus en is hij begin zeventiende eeuw gaan zitten?
 
Op deze en nog heel veel meer vragen heeft Historische atlas NL antwoord...
Prijs: 34,95 euro Meer informatie...
Het oranjehotel, Benda-Beckmann, Bas von
Wat betekende het om gevangen te zitten in bezet Nederland? Dat onderzoekt Bas von Benda-Beckmann in deze geschiedenis van de belangrijkste Duitse gevangenis op Nederlands grondgebied. Kort na de meidagen van 1940 vorderde de bezettingsmacht een deel van het Scheveningse gevangeniscomplex en vestigde er een Polizeigefängnis, die in de volksmond al snel de bijnaam Oranjehotel kreeg. Tussen 1940 en 1945 zaten hier meer dan 25 000 mensen gevangen voor politieonderzoek, in afwachting van een proces... Het oranjehotel
Prijs: 24,99 euro Meer informatie...
Het klimaat zijn wij, Foer, Jonathan Safran
Het klimaat zijn wij

Met zijn bestseller Dieren eten veroorzaakte Jonathan Safran Foer een sensatie: veel van zijn lezers werden vegetariër, of werden zich op z'n minst bewust van hun eetgedrag, Nu pakt hij het grootste thema van deze tijd aan: klimaatverandering.

Om dit onderwerp concreter en daardoor urgenter te maken, herinnert Foer ons aan de kracht van gezamenlijke actie en geeft hij voorbeelden van succesverhalen uit het verleden als stimulans. Op deze manier - die van elk individu slechts...

Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Op weg, Timmers, Leo
Al jaren tekent Leo Timmers allerlei voertuigen die rijden, vliegen of duiken. In Op weg bewegen ze ook echt! Door middel van schuifjes of draaischijven scheurt de raceauto weg, rijdt de tram tingelend voorbij en stijgt het vliegtuig op.
Voer-, vaar en vliegtuigen uit onder meer Aap op straat, Garage Gust en Franky zijn verzameld in dit stevige kartonboek voor kleine...
Op weg
Prijs: 13,50 euro Meer informatie...
Ik laat je niet achter, Liviero, Gemma
Ik laat je niet achter 'Ik laat je niet achter' van Gemma Liviero is een adembenemende roman vol geheimen, leugens en verraad, die zich afspeelt in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog.Augustus, 1945. Stefano, een Italiaanse krijgsgevangene, doorkruist het door de oorlog verwoeste Duitsland, wanneer hij een jongetje vindt dat naast het lichaam van zijn dode moeder ligt. Stefano ontfermt zich over de jongen en zoekt onderdak in een ogenschijnlijk verlaten huis. Maar het huis is verre van verlaten. Het wordt bewoond...
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.