Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Duurzaamheid - IJssel
bosatlas
De Bosatlas van de duurzaamheid.
Opraken van grondstoffen, voedselvoorziening, vervuiling, klimaatverandering en nog veel meer onderwerpen komen aan de orde in deze prachtige, inspirerende atlas. Voor andere titels over deze onderwerpen verwijzen we u naar de rubriek op onze website Klimaat/Duurzaamheid.
 
De IJssel, er zijn al veel boeken aan gewijd. Nieuw is De schilders langs de IJssel, voor wie de kunst in de IJssel wil zien en de IJssel in de kunst.
 
lange wegNa de kloeke werken over Pink Floyd, Rolling Stones, Bob Dylan en The Beatles, nu ook Jimi Hendrix compleet, het verhaal van de 119 songs.
 
Van de nieuwe titels deze week noemen we Kader Abdolah, Farao van de Vliet.
 
Voor de lezers van (christelijke) fictie; Joanne Bischof, De lange weg naar huis. Een goed los te lezen vervolg op De zoete geur van appelcider.

 
Vandaag kwam binnen, Levensecht, als je weet dat je gaat.
Een indrukwekkend boek van de onlangs overleden Hettie Ophoff.
Haar verhaal wordt nog indringender door de fotoís van Lidy van Veen.
 
Begin volgende week verwachten we Grote verwachtingen, In Europa 1999-2019, het nieuwe boek van Geert Mak. Opnieuw een fors boek van een auteur die prachtig schrijft, een vervolg op het eerder verschenen In Europa.
 
Begin volgende week sturen we u een aparte nieuwsbrief over Theologie en Kerk.
 
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
Pastorale, Enter, Stephan
Pastorale Zomer, jaren tachtig. Oscar en Louise, broer en zus, zijn opgegroeid op een vervallen landgoed nabij een dorp dat uit twee delen bestaat: een gereformeerd en een Moluks deel, waarvan de leden elkaar met achterdocht bezien. Oscar, in zijn voorlaatste schooljaar, kijkt uit naar het moment waarop hij net als zijn zus kan gaan studeren en de verstikkende saaiheid van de streek achter zich kan laten. Louise komt terug uit haar studiestad en vraagt zich af of afstand ten aanzien van haar geboorteplek...
Prijs: 22,50 euro Meer informatie...
De kunst van het ongelukkig zijn, De Wachter, Dirk

Streven naar het geluk als levensdoel is een vergissing.

Streven naar zin en betekenis, daarentegen, is waar het leven om...

De kunst van het ongelukkig zijn
Prijs: 19,99 euro Meer informatie...
Grote encyclopedie van misvattingen, Maanen, Hans van
Grote encyclopedie van misvattingen Wie is er niet van overtuigd dat de Rijn bij Lobith ons land binnenkomt; de Noormannen Dorestad verwoestten; kikkers zich langzaam laten opwarmen; en dat vrouwen meer praten dan mannen? In Grote encyclopedie van misvattingen stelt Hans van Maanen opvattingen aan de kaak die velen van kindsbeen af hebben gekoesterd en waarover ze verder nooit meer hebben nagedacht. We leven dan wel in tijden van nepnieuws en koortsachtig factchecken, maar hoe zit het met al het nieuws dat we vroeger hoorden, met...
Prijs: 27,50 euro Meer informatie...
De vuurzeevlieg, Tellegen, Toon
Nieuwe dierenverhalen van Toon Tellegen, schitterend in kleur geÔllustreerd door Carll Cneut. In dit prachtboek van twee grootmeesters kan het vuurvliegje veranderen in de vuurzeevlieg, kunnen de steeltjes op het hoofd van de giraf besluiten dat ze heel goed zonder giraf verder kunnen en komt de bizon tot zijn grote schrik op een dag zomaar zichzelf tegen.
Carll Cneut koesterde al langer de wens dierenverhalen van Tellegen te illustreren. Die wens is nu uitgekomen. En...
De vuurzeevlieg
Prijs: 22,50 euro Meer informatie...
Columbus!, Helden, Judith van; Holwerda, Hanna
Columbus! Dit boek neemt je mee op reis met Columbus. Je stapt met hem aan boord van een zeilschip, steekt de Atlantische Oceaan over en zet als een van de eersten voet aan wal in IndiŽ. Maar... is het IndiŽ wel? Dit boek daagt je met weetjes, experimenten en opdrachten uit zelf op ontdekkingsreis te gaan. Weet jij wat een kwadrant is, en hoe je deze kunt gebruiken? Durf jij scheepsbeschuit te eten? Maak jij een eigen telescoop? Monster aan en...
Prijs: 11,90 euro Meer informatie...
Boer Boris, Een paard voor Sinterklaas, Lieshout, Ted van
Boer Boris een paard voor Sinterklaas is zonder twijfel het leukste sinterklaasboek van het jaar.
Een nieuw deel in de serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman.
Wie kun je het beste inschakelen als de schimmel van Sinterklaas van de trap is gevallen? Boer Boris natuurlijk!
In een brief naar Boer Boris vraagt Sinterklaas of hij Knol een weekje mag lenen....
Boer Boris, Een paard voor Sinterklaas
Prijs: 13,99 euro Meer informatie...
Mees Kees: Hoppa!, Oldenhave, Mirjam
Mees Kees: Hoppa! Er komt een fancy fair op de school van Tobias en Sep, om geld op te halen voor een goed doel. Samen met mees Kees maakt groep 6b een circusvoorstelling. Sammy gaat jongleren, Jackie hangt aan de trapeze en Tobias heeft ook een superidee, maar dat is nog een verrassing. Zelfs Harley, de hond van mees Kees, doet mee. Circus Hoppa wordt straks vast een groot succes! Of toch...
Prijs: 13,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.