Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
De decembermaand komt er aan!
vogelsTienduizenden artikelen op voorraad!
Toesturen? Bezorgen? We doen het graag!
Bel of mail ons als u advies wilt.
Of geef uw bestelling door via onze website www.goedhartboeken.nl.
 
Een opvallende aanbieding is de set KoningsbiografieŽn, de drie delen over de koningen Willem I, II en III. Eerder bijna 100 euro nu alle drie gebonden delen samen voor 49,90.
Inmiddels verscheen de tweede druk van Welcome aboard!, een eeuw KLM.
Voor nieuw verschenen titels zie ook Zojuist verschenen.
 
koordenvanliefdeGrote verwachtingen, het vervolg van 'In Europa' van Geert Mak vindt zijn weg wel, ofwel niet aan te slepen!
 
Nieuw voor de liefhebbers van Marianne Grandia de roman Koorden van liefde.
Zie Nieuwe (christelijke) fictie voor andere recente titels.
 
STEL, magazine, is het nieuwe blad in glossy-vorm voor 20- en 30-tigers.
 
Vorige keer de boterkoek en brownies gemist?
Komende zaterdag een nieuwe kans!
De meeste mensen deugen, Bregman, Rutger
De meeste mensen deugen De mens is een beest, zeiden de koningen. Een zondaar, zeiden de priesters. Een egoÔst, zeiden de boekhouders.
Al...
Prijs: 25,00 euro Meer informatie...
Het dorp, DaniŽls, Wim
Een ode aan het dorp van weleer.
Friso Wiegersma beschreef het al in zijn fameuze lied 'Het dorp', vertolkt door Wim Sonneveld: het dorp van vroeger is niet meer.
Wim DaniŽls ging op zoek naar dat vroegere dorp, het dorp van vůůr 1970.
Hij schrijft over typische dorpsfiguren als de smid, de boer, de kleine kruidenier,
maar ook over de zandweg tussen het koren door, het dorpscafť, de dorpsdrama's, de dorpspolitiek en andere typische dorpse fenomenen en aangelegenheden.
Hij...
Het dorp
Prijs: 19,99 euro Meer informatie...
Johan Cruijff, Kok, Auke
Johan Cruijff De allesomvattende, definitieve biografie van Johan...
Prijs: 26,99 euro Meer informatie...
De schilders langs de IJssel, Barendse, Linda
Het landschap tussen de Rijn en het Ketelmeer kent een grote variŽteit, van beboste stuwwal tot uitgestrekte polders. Dit rivierenlandschap, de mensen en scheepvaart hebben vele kunstenaars geÔnspireerd. De nadruk in De schilders langs de IJssel ligt op de periode 1880-1940, een tijd waarin kunstenaars volop experimenteerden. De schoonheid van het landschap, de steden en de dorpen, de luchten en het zonlicht op het water komen langs in verschillende stijlen.Uiteraard komt in het boek het werk... De schilders langs de IJssel
Prijs: 22,95 euro Meer informatie...
De infographic Bijbel, Sawrey, Karen
De infographic Bijbel In 'De infographic Bijbel' van Karen Sawrey wordt de Bijbel getoond zoals je die nog nooit eerder hebt gezien: in infographics. In meer dan honderd illustraties wordt er inzicht gegeven in het Oude en Nieuwe Testament en komen eeuwenoude woorden tot leven. De schepping, de maten van de ark van Noach, de rijkdom van koning Salomo, de parabels van Jezus, de reizen van Paulus: alle bekende personen en verhalen komen aan bod. Dit is de Bijbel voor een nieuwe...
Prijs: 34,99 euro Meer informatie...
Altijd in Gods hand, Austin, Lynn

'Altijd in Gods hand' van Lynn Austin is een prachtig boek vol levenswijsheid. Want hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen?

Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen. Tussendoor geeft ze tips over o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer...

Altijd in Gods hand
Prijs: 19,99 euro Meer informatie...
De tien plagen, Boiten, H.J.
De tien plagen Deze bijbelstudie tekent het fascinerende voorspel van de uittocht uit Egypte. Waarom is de uittocht niet het gevolg van een slavenopstand? Hoe reageert God op zijn volk, dat verslingerd is geraakt aan de afgoden van Egypte? Waarom zijn de tien plagen meer dan alleen rampen? Wat doet het ertoe dat God in elke plaag de Egyptische goden van hun voetstuk stoot? Wat betekent het dat juist Mozes de plagen moet aankondigen? Hoe keren de plagen terug in de geschiedenis? Hoe licht hun actualiteit...
Prijs: 19,95 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.