Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Was het maar januari....
Aan het denken gezet worden over de werkelijke betekenis van Jezus’ komst naar deze aarde, dat is wat deze met humor geschreven novelle wil doen: Was het maar januari.
 
kerstboekenWe hebben een selectie kerstboeken voor u op een rijtje gezet.
 
Van Ann Voskamp, de auteur van Duizendmaal dank, verscheen Dagboek gebroken leven, op weg naar overvloed voor elke dag.
 
Antoine Bodar is 75 jaar geworden. Nels Fahner schreef een portret van deze bekendste Nederlandse priester. Verderop in deze mail geven we nog een aantal in het oog springende titels weer.
 
vogelEnkele weken geleden verscheen Ik wou dat ik een vogel was. De belangstelling voor dit boek met ‘een natuurgedicht voor elke dag van het jaar’ is zo groot dat het snel uitverkocht was. De herdruk verschijnt eind van de week of begin volgende week.
U kunt (natuurlijk) vast bij ons reserveren!
 
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
Bakhita, Olmi, V., Véronique
Bakhita Bakhita, 'Geluksvogeltje', kreeg haar naam van de slavenhandelaren die haar op zevenjarige leeftijd uit haar dorp in Darfoer ontvoerden.
Haar echte naam weet ze niet meer. Tot slaaf gemaakt leidt Bakhita een leven van uitbuiting, vernedering, mishandeling en misbruik, tot ze op haar dertiende gekocht wordt door de Italiaanse consul.
Via hem belandt ze in Italië. Daar wordt ze vrijgemaakt, komt in aanraking met het katholieke geloof, en treedt in in het klooster.
Ze overleeft twee...
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
De verloren vader, Costeloe, Diney
Bestsellerauteur Diney Costeloe schreef met 'Verloren vader' een aangrijpende roman.
 
1921. In een Engels dorpje worden acht bomen geplant als monument voor acht soldaten die nooit terugkwamen uit de oorlog. Op een dag blijkt er een negende naast te staan. Wie is de 'onbekende soldaat' aan wie de boom is opgedragen?
 
2001. Het monument dreigt te worden gekapt voor een nieuwe wijk. Journaliste RachelElliott raakt gegrepen door het verhaal achter de negende boom, en ze...
De verloren vader
Prijs: 19,99 euro Meer informatie...
De scharrelaar - 2019/1, Diverse auteurs
De scharrelaar - 2019/1 Een literair tijdschrift over vogels en vogels kijken, dat was er nog niet.
Ja, er zijn de bekende natuurglossy's en ledenbladen. De adembenemende fotografie doet daar het meeste werk, en dat is mooi. De stukken zijn hoogst informatief.
Maar in die visuele weelde missen wij toch iets: de bezieling en de bezetenheid, gevangen in woord, en een enkel beeld.
We verlangden naar een nieuw gebied. Een eigen biotoop, een reservaatje waarin het knettert en tettert, zindert en zingt, vloeiend...
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Leonardo da Vinci, Kemp, Martin; Scaletti, Fabio

In het prachtige kunstboek Leonardo da Vinci brengen Martin Kemp en Fabio Scaletti Da Vinci's werk in 160 afbeeldingen tot leven. In zijn schilderijen, tekeningen en schetsen komt het hele leven voorbij: denk aan filosofie, religie en wetenschap. Alle werken zijn voorzien van toelichtende teksten, waarbij aandacht is voor de details en de interpretatie van zijn werk. Naast de bekende werken, zoals de Mona Lisa, het Laatste Avondmaal en Salvator Mundi komen ook minder bekende werken...

Leonardo da Vinci
Prijs: 75,00 euro Meer informatie...
1000 plekken die je echt gezien moet heb, Schultz, Patricia
1000 plekken die je echt gezien moet heb
Als curator van de wereld betovert Patricia Schultz ons met deze prachtige nieuwe visuele editie van haar iconische bestseller 1000 Plekken die je écht gezien moet hebben.
 
Mistflarden die krullen over de Chinese muur. Olifanten die grazen op de bodem van de Ngorongorokrater. De chaos van de krioelende markten van Bangkok. De eeuwige perfectie van het Pantheon van Rome, en gemaskerde, rondwervelende dansers op het festival in Bhutan.
 
Foto na foto, de ene nog...
Prijs: 49,99 euro Meer informatie...
De wereld volgens Darp, Westerman, Frank
December 1989.
Als ooggetuige van de geschiedenis maakt Frank Westerman in Roemenië de val van de Ceausescu's mee. Na een hardhandig verhoor wordt hij het land uit gezet.
Nu, terug in Boekarest, leest hij in zijn Securitate-dossier hoe hij voorafgaand aan zijn arrestatie dagenlang werd geschaduwd onder de codenaam OPREA.
Met spanning en oog voor de menselijke maat maakt De wereld volgens Darp niet alleen de ondergang van de kameraden invoelbaar, maar ook het nieuwe geweld sinds de...
De wereld volgens Darp
Prijs: 20,99 euro Meer informatie...
Columbus!, Helden, Judith van; Holwerda, Hanna
Columbus! Dit boek neemt je mee op reis met Columbus. Je stapt met hem aan boord van een zeilschip, steekt de Atlantische Oceaan over en zet als een van de eersten voet aan wal in Indië. Maar... is het Indië wel? Dit boek daagt je met weetjes, experimenten en opdrachten uit zelf op ontdekkingsreis te gaan. Weet jij wat een kwadrant is, en hoe je deze kunt gebruiken? Durf jij scheepsbeschuit te eten? Maak jij een eigen telescoop? Monster aan en...
Prijs: 11,90 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.