Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Maand van de bijbel l activiteiten
MvdBHet meest verkochte boek ter wereld: de Bijbel, een onuitputtelijke en onvoorstelbare inspiratiebron. Tot 14 februari vieren we de Maand van de Bijbel.
 
Volgens Jacobine Geel is de Bijbel een boek dat in de loop der eeuwen bij elkaar is geleefd en geloofd. Van haar is het essay Vele kamers mijn weg door de Bijbel.
We hebben een uitgebreide collectie bijbeluitgaven op voorraad. Wij zijn graag bereid u te adviseren. Een aantal recente uitgaven vindt u hier.
 
In het kader van de Maand van de Bijbel is op 7 februari een avond in de Plantagekerk in Zwolle, onder het thema biddend bijbellezen. Twee manieren staan deze avond centraal: de Bijbel bidden en de Bijbel overschrijven. Ook wordt deze avond een boek gepresenteerd: Kijken en luisteren naar Jezus, 40 keer lectio divina.
Uiteraard kunt u het boek deze avond aanschaffen bij onze boekentafel.
 
vierjerelatie Vier je relatie!
Op 7 februari is het Startevent Marriage Week in de Verrijzeniskerk in Zwolle.
Wij hopen deze avond aanwezig te zijn met een boekentafel.
 
Natuurlijk hopen we ook weer met een uitgebreide collectie boeken aanwezig te zijn op het Jeugdleiderscongres in Lunteren op 7 en 8 februari.
 
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
Shoppen in advent, Paul, Herman
Shoppen in advent

Is secularisatie een 'storm' of 'vloedgolf' die de kerk bedreigt? Nee, stelt Herman Paul in Shoppen in advent. Wie secularisatie in een beeld wil vangen, kan beter denken aan een gonzende winkelstraat in december. De mensen zijn er zo druk met hun kerstaankopen, dat ze nauwelijks acht slaan op het carillon in de stadhuistoren dat een oud Engels adventslied speelt. Het beeld drukt uit dat secularisatie draait om transformatie van het zelf: wie ik ben, waar ik bij hoor, wat ik...

Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
De Bijbel, Barton, John
De Bijbel is het belangrijkste boek van de westerse cultuur: voorgelovigen is het de autoriteit die laat zien hoe te leven, voorniet-gelovigen is het een van de grote werken uit de wereldliteratuur.De verzameling teksten waar de Bijbel uit bestaat, maaktdeel uit van onze geschiedenis en identiteit en is op unieke wijzeverweven met onze taal en ons denken.
In De Bijbel. Een geschiedenis beschrijft John Barton minutieushoe de verhalen, wetten, spreekwoorden, profetien, gedichtenen...
De Bijbel
Prijs: 49,99 euro Meer informatie...
En kerk, Loonstra, Bert
En kerk Dit boek is geschreven uit verlangen. Verlangen naar de eenheid waar Christus van spreekt in zijn hogepriesterlijk gebed. Want er kan geen misverstand over bestaan: op grond van het Bijbelse getuigenis is de kerk van Christus n. Toch is er al in het Nieuwe Testament ook sprake van scheuringen. Die zijn dan echter het gevolg van ongehoorzaamheid en weerstand tegen het enige echte evangelie. Dat er verschillende kerkgemeenschappen zijn, die alle willen leven uit het geloof in Jezus Christus,...
Prijs: 15,90 euro Meer informatie...
Exodus, boek van de bevrijding, Sacks, Jonathan
In dit wereldwijde standaardwerk uit de serie 'covenant and conversation' bespreekt rabbijn Jonathan Sacks - wie anders dan hij - de belangrijkste Exodusverhalen. Hij leest ze door een groothoeklens: hij legt verbanden met de Tora als geheel, met filosofie en wereldgeschiedenis, en met ons persoonlijke leven. De 44 hoofdstukken zijn afzonderlijk te lezen.
 
De delen GENESIS en LEVITICUS verschijnen in 2020. Een jaar later NUMERI en DEUTERONOMIUM.
 
Exodus is het grote...
Exodus, boek van de bevrijding
Prijs: 29,95 euro Meer informatie...
Schrift opent een vergezicht, Holwerda, D.
Schrift opent een vergezicht In de loop van meer dan zestig jaar heeft dr. D. Holwerda een lange reeks van artikelen geschreven over exegetische kwesties in het Nieuwe Testament. Door zijn kennis van het Grieks en gedreven door liefde voor God en zijn Woord kwam hij vaak met verrassende gezichtspunten en nieuwe verklaringen, die hij met grote nauwgezetheid wetenschappelijk heeft verantwoord. Met deze studies heeft hij zo een wezenlijke bijdrage geleverd aan de uitleg van het Nieuwe Testament.
 
Het merendeel van...
Prijs: 49,50 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.