Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Veel nieuws
Heel veel nieuwe titels deze week!
De media hebben al vol gestaan van Hannelore, het meisje uit de sekte. Een intrigerend verhaal over een meisje dat uit de klauwen van een sekte wordt gered.
wieomkijktVeel aandacht wordt verwacht voor Wie omkijkt, een wanhopige moeder en haar zoontje op de vlucht voor de wraak van het drugskartel, van Jeanine Cummins. Een verhaal over vluchtelingen uit Mexico die op weg willen naar de Verenigde Staten.
 
Het essay van Maand van de Bijbel geschreven door Jacobine Geel, kunnen we nog leveren: Vele kamers, mijn weg met de Bijbel.
 
Afgelopen vrijdag is gepresenteerd Kijken en luisteren naar Jezus, 40 keer lectio devina, van o.a. Jos Douma, zr. Nadia Kroon, Robert-Jan Perk.
 
geborenVandaag ontvingen we de cd Geboren, het nieuwe en laatste album van Kinga Bán. De laatste maanden van haar leven bleef zij haar hoopvolle liederen schrijven en zingen. Zo blijft Kinga’s verhaal samen met haar twee eerdere studio-albums krachtig klinken: Uit liefde - Vandaag - Geboren! Met o.a. de bonustrack Leef met volle teugen.
 
De nieuwe Lees & Luister ligt voor u klaar!
 
itsadateGraag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
 
De waanzinnige boomhut van 117 verdiepin, Griffiths, Andy; Denton, Terry
De waanzinnige boomhut van 117 verdiepin

Andy en Terry hebben weer dertien waanzinnig grappige verdiepingen toegevoegd aan hun steeds groter wordende boomhut. Er is nu een minipaardjes-verdieping, een slaapfeestkamer, het Onderbroekmuseum en een Boomhutbezoekerscentrum!

Andy en Terry moeten vluchten voor de verhaalpolitie en de enige manier om te ontsnappen is via de afgrijselijke Deur des Doods!

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de honderdzeventiende...

Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
Gozert, Koolwijk, Pieter
Ties heeft een probleem. Tenminste... dat vinden de meeste mensen. Ties vindt dat niet: hij heeft een vriend. Gozert. De tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. En de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt... Ties' ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij... Gozert
Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
Kruimeltje en de strijd om de goudmijn, Linneweever, Christine
Kruimeltje en de strijd om de goudmijn In 1999 veroverde de film Kruimeltje massaal de harten van Nederland. Zowel de film als het gelijknamige boek van Chris van ­Abkoude waren jarenlang zeer succesvol en geliefd. Meer dan één miljoen mensen bezochten de eerste verfilming van Kruimeltje. Bij uitgeverij Kluitman verscheen recent de 86ste druk van het boek. In 2020 is de tijd aangebroken voor het langverwachte vervolg. Kruimeltje keert terug in de bioscoop! In deze gloednieuwe film worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick...
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
De ballonnen van opa, Oliveros, Jessie

'De ballonnen van opa' van Jessie Oliveros is een ontroerend prentenboek over...

De ballonnen van opa
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Holland, Al Galidi, Rodaan
Holland

Rodaan over zijn zoektocht naar een nieuw bestaan. Zijn leven in de Zwolse wijk Assendorp: het klooster, de Molenweg, de tuin van Harry Pierik aan de Assendorperstraat.


 
 
„Herinner je je de passage in Holland waarin Semmier in de trein naast een Nederlandse man zit die aan hem vraagt of hij het Nederlands beheerst? Hij zegt dan: ja, meneer, maar de cultuur niet. Aaaah! Dat zinnetje! Dat is de boter van mijn boek, de essentie. Ik beheers de cultuur niet. Ik blijf...

Prijs: 21,95 euro Meer informatie...
Bloemblad van zee, Allende, Isabel

'Allende op haar best.' NRC
 
Aan het eind van de gruwelijke Spaanse Burgeroorlog wordt de jonge arts Víctor Dalmau samen met zijn vriendin, de pianiste Roser Bruguera, gedwongen om Barcelona te verlaten en te vluchten naar Frankrijk. Met nog tweeduizend andere Spaanse vluchtelingen gaan ze aan boord van de Winnipeg, een schip dat is gecharterd door de Chileense dichter en consul Pablo Neruda, op weg naar Chili. Tot hun grote verrassing worden ze ontvangen als helden in hun...

Bloemblad van zee
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.