Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
ZON l Gorgels l Puzzelen
zonIn de zeer populaire serie De zeven zussen is deze week deel 6 verschenen, Zon. Aan de lezers, die er vrijwel allemaal aan verslingerd zijn, is dat vast niet voorbij gegaan. Deze 6 cm dikke pil (!!) leidde in de nacht van maandag op dinsdag voor extra inzet van mensen en materieel in de distributie.
 
Zwols Cafť, een puzzel van 1000 stukjes over stadse zaken, kregen we deze week binnen: uren puzzelplezier. Eerder dit jaar kwam al uit: Sassenpoort Zwolle in 3D, zodat je zelf dit meest markante gebouw van de stad kunt bouwen.
sassenpoort
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
De Gorgels en De Grote Operatie, Myjer, Jochem
De Gorgels en De Grote Operatie Een spannend en groot prentenboek over De Gorgels, geschreven door Jochem Myjer. Ook geschikt voor jongere...
Prijs: 16,50 euro Meer informatie...
Wie omkijkt, Cummins, Jeanine

'Wie omkijkt' van Jeanine Cummins is een onvergetelijke roman over misdaad, onrecht en de onvoorstelbare kracht van moederliefde.

Een binnenplaats in Acapulco, Mexico. Een familiefeestje. Een gruwelijke aanslag. Alleen Lydia en haar achtjarige zoontje Luca overleven, en moeten onmiddellijk zo ver mogelijk wegvluchten om uit de greep van het drugskartel te blijven. Wat volgt is een adembenemend vluchtverhaal: dwars door Mexico, bovenop de goederentrein die ook wel 'het Beest' wordt...

Wie omkijkt
Prijs: 23,99 euro Meer informatie...
Als je verdwaalt, Witvliet, Marianne
Als je verdwaalt

'Als je verdwaalt' van Marianne Witvliet is een psychologische roman over een jonge vrouw die na de dood van haar vader de draad van haar leven weer probeert op te pakken.

Na de dood van haar vader en de daaropvolgende verhuizing heeft Jip het gevoel dat ze langzamerhand de grip op haar leven verliest. Eenzaam trekt ze zich terug in de natuur, op zoek naar troost. Ze maakt kennis met een tuinman, bij wie ze iets van de veiligheid en het zelfvertrouwen terugvindt dat haar vader haar...

Prijs: 20,99 euro Meer informatie...
Kapitaal en ideologie, Piketty, Thomas
Het denken over markt, winst en kapitaal is gebaseerd op historische concepten die afhangen van keuzes en opvattingen, niet van wetmatigheden. In zijn nieuwe meesterwerk onderzoekt Piketty de ideeŽn die eeuwenlang aan de basis lagen van ongelijkheid en het leven van de mensheid hebben bepaald: ideologische stromingen die hebben geleid tot slavernij, kolonialisme, communisme en hyperkapitalisme.
Hoe we kunnen breken met het fatalisme, de voedingsbodem voor de huidige buitensporige...
Kapitaal en ideologie
Prijs: 49,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.