Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
We mogen genieten van mooi weer
lente
Vandaag, 21 maart is de LENTE begonnen. Ondanks alles wat er in ons leven en in de wereld gebeurt, merken we: de schepping gaat door! Lammetjes worden geboren, bomen staan in knop, bloemen beginnen te bloeien.....
 
Weergenieten is een prachtig boek over het weer met bijzondere foto's van de Nederlandse natuur. Weerman Reinier van den Berg neemt ons mee in het ritme van de seizoenen. Alle facetten van het weer worden belicht: van hagel tot oogst en van onweer tot wolken. Ook een duurzame levensstijl komt aan bod, want de schepping is het waard om goed voor te zorgen. Zowel zijn teksten als de beelden van natuurfotograaf Teun Veldman roepen verwondering op over de schitterende schepping en boeiende wereld van het weer. Vanaf vandaag: Van 26,00 voor slechts 9,95 Een mooi cadeau voor uzelf, of voor opa, oma of een andere dierbare. Wij versturen natuurlijk in cadeauverpakking, op uw verzoek met een kaartje erbij.
 
Wij blijven bereikbaar! We kunnen ons goed voorstellen dat u liever thuis blijft en uw boek(en) thuis of bij iemand anders laat bezorgen. Wij rijden dagelijks door Zwolle en omgeving, en voor verder weg zetten we PostNL en DHL in.
weergenieten
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
Facebook
Instagram
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.