Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Zoeken, lezen, sidderen en bewonderen.
alfabet
Dť verrassing is de nieuwe Charlotte Dematons. Alfabet, een prachtig boek vol verrassende vondsten, een weergaloos zoekboek op alfabet, helemaal in de bekende Dematons-stijl. De eerste druk was binnen een dag na verschijnen uitverkocht, wij verkochten er al tientallen! De tweede druk komt er deze week aan en is volgens de uitgever ook al bijna op! Reserveer uw exemplaar!
 
rosenbergVandaag komt binnen Machtsstrijd in Jeruzalem. Van de bestseller auteur JoŽl Rosenberg. Het derde zeer spannende deel in de Marcus Ryker-serie, na Het Kremlin-complot en Russische roulette.

Heel veel schoonheid in het nieuwe boek (roman) van Hans Dorrestijn, Wensvogels, waarin hij zijn liefde voor vogels beschrijft.
 
De Vecht is een prachtige, rustige rivier die door het Overijsselse landschap stroomt. De schoonheid van dat Vechtdal ervaar je als je er langs loopt of fietst.
Lenze L. Bouwers en Gijs Dragt hebben dat prachtig weergegeven in hun Vechtdalnotities.
 
Veel is en wordt geschreven rond het thema van deze tijd, de Coronacrisis. Ook oude(re) titels als De Pest van Albert Camus beleven een revival.
Deze week verschijnt een Epiloog bij Grote Verwachtingen van Geert Mak, een boekje waarin hij beschrijft hoe plotseling de hele samenleving tot stilstand kwam.
Van de populaire theoloog Tom Wright verschijnt op 23 juni God en de pandemie. Eerder verscheen ook al Waar is God in deze crisis? van Reinier Sonneveld.
 
Graag tot uw dienst!
We verzenden (en bezorgen!) dagelijks!
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
Ruw ontwaken uit de neoliberale droom, Brink, GabriŽl van den
Ruw ontwaken uit de neoliberale droom Het liberale denken is in tal van landen behoorlijk dominant geworden de laatste decennia. Ook in Nederland koos de overheid als het even kon voor deregulering, privatisering en marktwerking. Bovendien zette het Westen na het vallen van de Berlijnse Muur vol enthousiasme in op wereldwijde vrijhandel. Hoewel die agenda ontegenzeggelijk voordelen had, bracht ze ook problemen mee, zoals een groeiende ongelijkheid tussen rijk en arm, flexibilisering van de vaste baan, meer asociaal gedrag en een...
Prijs: 25,00 euro Meer informatie...
101 dagenboek bij de Gewone Catechismus, Robbe, Rolf
De Gewone Catechismus is vorig jaar verschenen en is met veel enthousiasme ontvangen. De goed toegankelijke tekst nodigt uit tot verdere doordenking.
Rolf Robbe geeft in dit dagboek bij iedere vraag en antwoord een korte overdenking. Dus komen net als in de ...
101 dagenboek bij de Gewone Catechismus
Prijs: 12,99 euro Meer informatie...
Verlangen naar een nieuw christendom, Lee, Samuel
Verlangen naar een nieuw christendom

In zijn boek Verlangen naar een nieuw christendom beschrijft de nieuwe Theoloog des Vaderlands Samuel Lee wat in zijn ogen wezenlijk is voor het christendom vandaag. Daarbij schuwt hij niet de vinger te leggen bij wat nu 'uit balans' is in de Pinksterbeweging, de denominatie van het christendom waarbinnen hij zelf actief is. Wat hij daarbij te berde brengt, over onder andere leiderschap, de Geest en de Bijbel, is niet alleen relevant voor de Pinksterbeweging, maar voor alle...

Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
Oer, Oranje, Corien; Dekker, Cees; Brink, Gij
Oer begint met een fascinerende hervertelling van het scheppingsverhaal. Proton, een minuscuul deeltje dat vlak na de oerknal ontstaat en door de ruimte vliegt, neemt de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de tijd, van oerknal tot de evolutie van het leven tot de dagen van Jezus en het leven van nu. Proton maakt vol verwondering mee hoe de Schepper de ruimte en tijd instelt, wetten in gang zet, licht schept, geluid en kleur. Hoe Hij ervoor zorgt dat de planeet aarde een veilig huis... Oer
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Waar de wereld in de oceaan valt, Martin, Charles
Waar de wereld in de oceaan valt 'Waar de wereld in de oceaan valt' gaat over een man die op zoek gaat naar dat ene verloren meisje, ook als dat betekent dat hij 99 anderen moet...
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.