Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Inleven in een fictieve werkelijkheid
sintIn februari verscheen Apeirogon van Colum McCann. Niet opgevallen tussen de enorme hoeveelheid nieuwe titels. Tot een klant riep: ik moet dit hebben en delen! Wat een boek! En ja, het is een intrigerend boek, ‘het houdt pas op als we gaan praten’. Over het Palestijns-Israëlisch conflict.
 
Wat gebeurt er als een Vlaming zich in een dorp vestigt dat vaak gezien wordt als een van de meest besloten en orthodoxe dorpen van de Nederlandse Biblebelt? De Ontdekking van Urk van Matthias M.R. Declercq.
 
Een hartveroverende, waargebeurde familiegeschiedenis met veel humor geschreven. Dit debuut smaakt naar meer, aldus Ida over Viktor van Judith Fanto.
 
De kaalvreter van Machteld Siegmann. Het moe(s)t wel in de prijzen vallen! Prachtig geschreven, meeslepend. (Joost)
 
De bijenhouder van Aleppo van Christy Lefteri. In een prachtige taal geschreven boek over een actueel onderwerp: vluchtelingen. Voor de liefhebbers van De Vliegeraar!
 
Niets menselijks is ons vreemd. Dat is wat er in je opkomt als je Flirt (een romance) leest van Lisette van de Heg.
 
De engelen van Elisabeth. Het nieuwste boek van Els Florijn is een indringend, aangrijpend, maar zo mooi geschreven verhaal over de schrijnende wereld van de psychiatrie aan het einde van de 19e eeuw.
 
engelenBevrijde slaven probeerden wanhopig hun dierbaren terug te vinden na de Amerikaanse burgeroorlog. Daarover schrijft Lisa Wingate in een vlotte stijl in Verloren familie. Verschillende collega’s lazen dit boek al met veel plezier.
 
Edith Eva Eger is nu 92 jaar en nog steeds actief als psycholoog. In 2017 verscheen van haar De keuze, leven in vrijheid. Een indrukwekkend boek over mens-zijn.
Dit jaar verscheen van haar hand Het geschenk – 12 lessen die je leven kunnen redden. De auteur is één van de weinige nog levenden die Auschwitz hebben meegemaakt.
 
Nooit meer wachten is het ontroerende debuut van de Nederlandse Sarah van der Maas. In de 1e wereldoorlog creëert de 9-jarige Gabriël zijn eigen ‘koninkrijk’. Een roman over de strijd tegen het noodlot, het gemis van familie en de kracht van kinderlijke verbeelding.
 
Drie vrouwen maken de reis van hun leven, een pelgrimage die alles verandert. Het beloofde land, de nieuwste roman van Elisabeth Musser.
 
Van één van de meest bekende auteurs van christelijke romans, Lynn Austin verscheen Als ik jou was. Een verrassend en spannend verhaal over twee vriendinnen in een door oorlog bedreigd Londen, 1940.
 
Bezorgen doen we in heel Zwolle en wijde omgeving.
Bestel daarbij bij voorkeur via onze website.
Overigens: HEB LIEF!
 
Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
instagramFacebook
 
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.