Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Advent
adventZondag 29 november is de eerste adventszondag. Advent is een verwachtingsvol toeleven en uitzien naar de herdenking van de geboorte van het Kind van Bethlehem.
Een heruitgave van De schoenendoos van Francine Rivers, met overdenkingen voor de adventstijd. In het Licht van DaniŽlle Heerens, 25 dagen toeleven naar het Licht.
 
NoŽl is een glossy met acht verhalen rond de geboorte van Jezus. Een prachtige uitgave om weg te geven!
 
geschenk Ann Voskamp is bekend geworden door haar boeken over dankbaarheid. Pak het grootste geschenk maar uit! Ė samen kerstfeest vieren, een prachtig geschenkboek nu verkrijgbaar voor maar 10 euro! Dat geldt ook voor Het grootste geschenk, het liefdesverhaal van Kerst. Ook goed te gebruiken voor stille momenten in adventstijd.
 
Het geheim van de geboorte van Jezus, daarover schreef Tim Keller het ideale kerstcadeau: Kerstboodschap.
 
December is ook de maand waarin we op zoek gaan naar een nieuw of ander bijbels dagboek. De jaargebonden dagboeken hebben we voor u op een rijtje gezet.
 
Daarnaast verschijnen er gedurende het jaar veel bijbelse dagboeken.
 
We vinden het fijn u in onze boekhandel te ontvangen. Maar niet allemaal tegelijk, dat kan en mag nu niet. Daarom hebben we onze openingstijden verruimd en zijn we nu ook op maandag vanaf 9.00 uur geopend. Op donderdag houden we tot 20.00 uur koopavond. Wilt u liever een keer privť winkelen laat ons dat dan even weten, bij voorkeur via de mail. ís Avonds willen we best wel wat langer voor u blijven.

Bezorgen en verzenden is dagelijks werk, zeker in Coronatijd.
Bestel daarbij bij voorkeur via onze website.
Overigens: HEB LIEF!

Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
instagramFacebook
 
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.