Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
De deur is dicht, maar we leveren volop!
En toen gebeurde het….
In kerstsfeer zeggen we dan: en het geschiedde in die dagen…..
We zitten in bijzondere tijden, uitzien naar de viering van de geboorte van Christus. Dit jaar op een wel heel ingetogen manier.
In Zwolle zeggen we dan: houd vol, heb lief!
 
KK01Dat omzien naar elkaar krijgt ook vorm in het zenden van een (kerst)kaart. Deze kaarten zoekt u natuurlijk graag bij ons uit, maar ook daarvoor zijn we helaas gesloten. Belt u ons gerust om (kerst)kaarten te bestellen, we hebben een mooi assortiment
 
Natuurlijk kunt u bij ons (blijven) bestellen. Via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl) of telefonisch 038-4219802.
 
Via de app 06-48559937 kunnen we bestellingen ontvangen en foto’s delen.
Wij bezorgen in Zwolle en wijde omgeving, onze bezorgers blijven zo fit!
Verder weg verzenden we per briefpost of DPD pakketdienst.
 
OOver kerst: Tim Keller met Kerstboodschap – Het geheim van de geboorte van Christus. De auteur van o.a. In alle redelijkheid en De vrijgevige God schrijft in dit boek een diepontroerend en intellectueel uitdagend verhaal over de geboorte van Jezus.
 
Van de auteur van Mintijteer verscheen onlangs O. Esther Maria Magnis laat haar geest waaien over de oude O-Antifonen, korte teksten die telkens met de aanroeping ‘O’ beginnen. Een prachtig vormgegeven boek.
 
De cartoonist en illustrator Willeke Brouwer maakte tekeningen bij ongelooflijke bijbelverhalen onder de titel De engel en het kind, een prachtig ‘kerst’boek voor 15 euro. Zie ook onder Kerst voor kinderen.
 
Zoekt u nog een bijbels dagboek? De keuze aan jaardagboeken is te vinden onder Bijbelse Dagboeken 2021. De overige dagboeken onder Bijbelse dagboeken, nieuw en actueel. Bel gerust voor advies, wij staan voor u klaar!
 
KK02Goedhart - Boeken
verkoop@goedhartboeken.nl
038-4219802
Whatsapp:06-48559937
instagramFacebook
 
 
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.