Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Een bijzonder begin van het nieuwe jaar.
Anders dan anders en verlangend naar betere tijden. Wij wensen je gezondheid, en wijsheid bij alles wat op ons afkomt het komende jaar.
 
Margreeth wenst ons ‘veel gretige lezers’ toe in het nieuwe jaar. Nou, wij weten dat er nog veel gelezen wordt. Dat hebben we het afgelopen jaar ook mogen merken. Ook door de enorme toename van de bestellingen via de digitale kanalen. Wij prijzen ons gelukkig dat veel mensen de weg naar ons ook nu weten te vinden. Dank!
 
djdmWij hebben onze verkopen in 2020 op een rijtje gezet en weergegeven in een top-20. Dat De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy op één staat zal je niet verbazen als je het boek kent.
 
Zoek je nog een dagboek bij de bijbel? Kijk dan onder Bijbelse dagboeken, nieuw en actueel. Bel gerust voor advies. Dat kunt u ook doen als u een agenda of kalender zoekt, we begeleiden u graag bij een keuze.
 
Het aantal nieuwe titels is de laatste weken beperkt, je vindt ze onder Zojuist verschenen en Literatuur.
 
Wij bezorgen de hele dag en verzenden iedere dag.
Graag zijn we u van dienst! Via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl) of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
instagramFacebook
De engelen van Elisabeth, Florijn, Els
De engelen van Elisabeth Dit boek van Els Florijn is indringend, aangrijpend, maar zo mooi geschreven verhaal over de schrijnende wereld van de psychiatrie aan het einde van de 19e eeuw.
 
Een rauw boek waarin Els Florijn ons laat kennismaken met een vrouw die verscheurd is van verdriet. Erg mooi en pijnlijk tegelijkertijd.
Mirte
 
Els Florijn schreef opnieuw een aangrijpende historische roman.
Een jonge vrouw belandt in een gesticht op verdenking van de moord op twee van haar...
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
De kaalvreter, Siegmann, Machteld
De kaalvreter van Machteld Siegmann is een overtuigende roman voor de lezers van Franca Treur, Marieke Lucas Rijneveld en Maarten van der Graaff.
 
Leie Blum wordt in de Tweede Wereldoorlog ondergebracht bij een boerengezin in Zanegeest. Sindsdien is Leie aan het wachten, eerst op haar ouders, later op iets wat ze niet kan definiëren. Het wachten lijkt voorbij als ze met Dirk trouwt en twee zonen krijgt. In de zomer van 1974 wordt Leies zorgvuldig opgebouwde leven op z’n kop gezet...
De kaalvreter
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Gonnie en vriendjes in ganzenpas, Dunrea, Olivier
Gonnie en vriendjes in ganzenpas In deze speciale jubileumuitgave komen Gonnie en haar vriendjes zich allemaal netjes voorstellen en ontdek je wat elk gansje uniek maakt. Een dik kartonboek met maar liefst 44...
Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
De ontdekking van Urk, Declercq, Matthias M.R.

De Belgische schrijver en journalist Matthias M.R. Declercq werd in 2009 een dag naar Urk gestuurd om verslag te doen van een moordzaak. Het dorp fascineerde hem zo, dat hij tien jaar later besluit op het voormalige eiland te gaan wonen, om te doen wat indertijd niet is gelukt: doordringen tot de kern van deze voor de buitenwereld zo onbekende gemeenschap.
Declercq woont als vreemdeling in het hart van het dorp en gaat mee vissen, bidden en drinken. Stap voor stap openbaart zich de...

De ontdekking van Urk
Prijs: 21,50 euro Meer informatie...
Revolusi, Reybrouck, David Van
Revolusi Vijf jaar lang werkte David Van Reybrouck aan zijn monumentale Revolusi. Hij interviewde bijna tweehonderd mensen, de laatste nog levende getuigen van de onafhankelijkheidsstrijd, in Indonesische rusthuizen, Japanse miljoenensteden en op verafgelegen eilanden. Ook in Nederland bracht zijn onderzoek tal van nieuwe verhalen aan het licht. De veelheid aan perspectieven en herinneringen weeft Van Reybrouck samen tot het aangrijpende verhaal van de Indonesische onafhankelijkheid. Zo toont...
Prijs: 39,99 euro Meer informatie...
The Snowman/ Sneeuwman, Briggs, Raymond
Bewaarblik vol winterse verrassingen!
 
In dit mooie Sneeuwman bewaarblik treft je een miniprentenboek aan van de klassieke titel
'De Sneeuwman' van Raymond Briggs.
In dit boek zonder woorden maakt het jongetje James op een...
The Snowman/ Sneeuwman
Prijs: 20,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.