Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Bezorgen - Voorlezen - Lezen
NVD2021Tientallen voorleesboeken en prentenboeken mochten we de afgelopen dagen al rondfietsen! Wat zullen al die kinderen genieten!
 
Natuurlijk vooral Coco kan het!, het prentenboek van het jaar. Maar ook veel andere titels uit de Prentenboek top-10.
De Nationale Voorleesdagen zijn in volle gang, dit jaar langer dan normaal, tot 13 februari.
Groot Paul BiegelVanaf deze week zijn er weer een paar voorleesklassiekers van Paul Biegel leverbaar: De rover Hoepsika, De dwergjes van Tuil en Virgilius van Tuil.
 
In mei verschijnt het Groot Biegel Sprookjesboek, met illustraties van Charlotte Dematons. Nu al te reserveren, uiteraard.
 
Over twee weken verschijnt de 10e boomhut! De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen. Een serie voor de moeilijk lezende jongere of beelddenker. We weten zeker dat hier een heleboel kinderen gelukkig van worden! Uiteraard ook nu alvast te reserveren!
 
Op zoek naar een boek voor je kind of kleinkind? Bel (of mail) ons gerust voor advies! Wij zijn elke dag tijdens de normale openingstijden aanwezig en staan je graag te woord!
Wij bezorgen de hele dag en verzenden iedere dag.
Graag zijn we u van dienst! Via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl) of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
VOLG ONS OOK OP:
instagramFacebook
 
Alle kinderen naar buiten!, Dijksman, Marieke; Ruiter, Jasper De
Alle kinderen naar buiten! Alle kinderen naar buiten! Waterdiertjes vangen, in bomen klimmen, je eigen parfum maken of een hut van takken bouwen, welk kind wil dat nu niet? Het grote natuuractiviteitenboek staat boordevol buitenactiviteiten, natuurweetjes, lestips, zoekkaarten en spannende opdrachten.
 
Vier seizoenen lang ontdekken kinderen de natuur zowel binnen als buiten. De natuur is één grote speeltuin, het ideale ontdekkingsparadijs. Dit boek nodigt kinderen, (groot-) ouders en meesters & juffen uit om...
Prijs: 29,95 euro Meer informatie...
De olifantendief, Kerr, Jane
Leesplezier gegarandeerd met dit meeslepende en kleurrijke avontuur, voor lezers vanaf 10 jaar. Een boek om je helemaal in onder te... De olifantendief
Prijs: 19,99 euro Meer informatie...
Het ministerie van Oplossingen en de Zil, Rooseboom, Sanne
Het ministerie van Oplossingen en de Zil Het Ministerie van Oplossingen is terug!

We helpen iedereen, niet alleen wie we aardig vinden. Dat is een van de strenge regels van het eeuwenoude Ministerie van Oplossingen, dat anoniem de problemen van andere mensen oplost. In de praktijk valt die regel de elfjarige Nina niet mee. Want het Ministerie probeert de problemen van Ralf op te lossen, een jongen die...

Prijs: 9,99 euro Meer informatie...
Hotel Flamingo - Carnaval!, Milway, Alex
Hoera, het is carnaval! Hotel Flamingo bruist!Maar dan komt de wereldberoemde band De Nachtbeesten logeren. Niemand mag weten dat ze er zijn, want dan staan de paparazzi op de stoep. Kan Julia hun verblijf verborgen houden? Hoe moet ze ervoor zorgen dat haar gasten doorslapen, terwijl De Nachtbeesten oefenen? En kan ze wel voldoen aan alle rare eisen en wensen van de verwende popartiesten?Dan slaat het noodlot toe: het regenseizoen begint veel eerder dan verwacht. Julia zal alle zeilen moeten... Hotel Flamingo - Carnaval!
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Coco doeboek
Coco doeboek Dat leuke vogeltje Coco speelt samen met haar vriendjes ook een hoofdrol in dit doeboek! Het staat vol knutsels, telplaten, een kort verhaal en heel veel puzzels en spelletjes. En je kunt zelf Coco maken. Vergeet de stickers niet...Veel...
Prijs: 5,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.