Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
bezorgen en afhalen – valentijnsdag - maand van de bijbel
Vanaf vandaag mogen er bestellingen afgehaald worden. Dat mag alleen als je van te voren aangeeft hoe laat je komt. Het pakket ligt dan voor bij de deur voor je klaar.
Wij blijven bezorgen! Op dit moment beperkt, maar dat heeft met de enorme sneeuwval te maken. We doen ons best dat zo snel mogelijk weer volledig te hervatten.
Bel (038-4219802) of mail (verkoop@goedhartboeken.nl) ons voor overleg. Ook kun je gebruik maken van Whatsapp (06-48559937).
 
eahivjhZullen we vriendjes zijn? is het nieuwe prentenboek van Sam McBratney, je weet wel: van Raad eens hoeveel ik van je hou, waarvan diverse edities en uitvoeringen verschenen zijn. Welk boek je ook geeft, het is een teken van betrokkenheid, van liefde. Dus keuze genoeg, ook om te zeggen: Jij bent de liefste!
 
Houvast, zoeken naar de bron van hoop is de titel van het essay behorend bij de Maand van de Bijbel. Een briefwisseling tussen bisschop Gerard de Korte en scriba René de Reuver. Ook nog leverbaar het essay van Jacobine Geel Vele kamers, mijn weg door de Bijbel.
Een bijbel kiezen via internet is niet zo eenvoudig, graag helpen we je met jouw keuze. Een aanzet hebben we gegeven in onze websiterubrieken NBV - Nieuwe Bijbelvertaling, HSV – Herziene Statenvertaling en BGT – Bijbel in gewone taal. Er is natuurlijk veel meer. Wist je dat we ook kasten vol hebben met anderstalige bijbels?!
~Deze week verscheen het eerste deel van een nieuwe bijbelvertaling, nl. de Mechelse Bijbel, Job - Psalmen ~

gespreksbijbelDeze maand is de Gespreksbijbel speciaal geprijsd. Tijdelijk voor 49,00 (ipv 59,00).
In het kader van de 40 dagen voor Pasen is er (toch!) een herdruk verschenen van Veertigdagentijd van Dietrich Bonhoeffer.
 
Later dit jaar, in oktober, verschijnt de NBV21, de nieuwe versie van de NBV uit 2004. De NBV21 is een verbeterde versie, dankzij duizenden reacties van bijbellezers en nieuwe wetenschappelijke inzichten. We houden je graag op de hoogte!
 
Graag zijn we u van dienst! Via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl) of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Klink, Stoorvogel, Henk; Vuuren, Mark van
Klink

In hun communicatieboek 'Klink' nemen Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren de lezer mee in de geheimen van impactvolle communicatie en laten ze stapsgewijs zien hoe je de beste presentatie of toespraak kunt houden. Dit toegankelijke boek verbindt het beste van de klassieke retorica met het beste van de moderne communicatiewetenschap. Presenteren is belangrijker dan ooit. Op hogescholen en universiteiten is spreken een vast onderdeel en in de maatschappij is de vaardigheid tot presenteren voor...

Prijs: 29,99 euro Meer informatie...
De tuinen van Buitenzorg, Brokken, Jan
Toen de 23-jarige Olga en de twee jaar oudere Han in 1935 naar Nederlands-Indië verhuisden, was het alsof de ene na de andere wereld voor hen openging, in een bijna duizelingwekkend tempo. De eerste maanden brachten ze door op Java, later woonden ze in Makassar, waar Han als theoloog onderzoek deed. Het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog verwoestte de wereld waarin Olga en Han volledig waren opgegaan. In 1947 moesten ze terugkeren naar Nederland.Olga is de moeder van Jan Brokken vóór ze zijn... De tuinen van Buitenzorg
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
De ketter van Carthago, Verbaas, Frans Willem
De ketter van Carthago Je denkt misschien: waar gaat dit over...
Maar na een paar bladzijden zit je volop in het verhaal. Een prachtige en bijzondere insteek in de geschiedenis van de beroemde bisschop van Hippo.
Verbaas sleept je mee in het leven van de 5e eeuw.
Prachtig gecomponeerd tot een boeiende historische roman. Van harte aanbevolen!
Joost...
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Dochter van Rome, Afshar, Tessa

De Bijbels-historische roman 'Dochter van Rome' van Tessa Afshar neemt je mee naar de vroege kerk in Rome, waar christenen samen moesten strijden om verraad te kunnen veranderen in liefde en verlossing.

Rome, de eerste eeuw na Christus. Wanneer de dochter van een prominente Romeinse generaal en een onterfde Joodse immigrant elkaar ontmoeten, hebben ze nog geen idee dat ze een van de meest invloedrijke koppels van de vroege kerk zullen gaan vormen. De liefde tussen Priscilla en Aquila...

Dochter van Rome
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
De waanzinnige boomhut van 130 verdiepin, Griffiths, Andy; Denton, Terry
De waanzinnige boomhut van 130 verdiepin

Andy en Terry hebben weer dertien verdiepingen toegevoegd aan hun boomhut en die is nu nog waanzinniger! Er is een zeepbellenblazer, een GRIJPINATOR, een tijdverspilverdieping en een wc-papierfabriek.

Andy en Terry worden naar de ruimte ontvoerd door een gigantische vliegende oogbol. Daar moeten ze een planeet redden van een modderslurpende moeraspad!

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de honderddertigste...

Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
Gevonden, Berg, Cees van den
Frietje is zo'n meisje dat wil zorgen voor alle verloren dieren die ze aantreft:zwerfhonden, verdwaalde schildpadden... en een oude man die met zijn pantoffels aan midden op het fietspad staat en niet meer weet wie hij is.Frietje noemt de man 'meneer Fritz' en neemt hem mee naar huis. Daar weten haar ouders niet goed wat ze met de situatie aan moeten. De politie wordt erbij gehaald, de zorg wordt ingeschakeld. En voorlopig mag meneer Fritz even blijven logeren, want om hem nou de nacht door te... Gevonden
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.