Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Op weg naar Pasen
passieHet belangrijkste christelijke feest: Pasen. We zijn alweer een week op weg in de 40 dagen voor Pasen. Je ziet om je heen initiatieven ontstaan om samen (digitaal) te vieren en te gedenken. Een prachtige uitgave is de glossy Passie. Een betaalbaar boek voor bij de koffie bijvoorbeeld, of gewoon om weg te geven.
 
Voor kinderen is er steeds meer materiaal ter voorbereiding op Pasen. Ook aan muziek en films rond Pasen hebben we u het één en ander te bieden.
 
Het leven van Jezus Christus, zijn lijden en opstanding blijven de gemoederen bezig houden. Denk alleen al aan de enorme berg boeken die daaruit voort zijn gekomen. En nog steeds, iedere dag, zelfs in coronatijd! Elke dag leven met de opstanding van Eugene H. Petersen is natuurlijk zo’n boek.
 
Hemelse reisbegeleiding – sporen van engelen in het Nieuwe Testament van Rob van Houwelingen, net verschenen, dit fraaie boek is nu al een verkooptopper!
 
Francine Rivers beschrijft Gods onvoorwaardelijke en oneindige liefde aan de hand van thema’s uit haar beroemde romen, Bevrijdende liefde in Liefde die bevrijdt, een dagboek voor veertig dagen.
 
leesjebijbelBijbellezen, hoe doen we dat. Een nieuw boek in dit thema: Lees je Bijbel – op een manier die bij jou past van Corien Oranje en Marijke ten Cate.
 
Over enkele dagen ontvangt u van ons informatie over het winkelen op afspraak vanaf 3 maart as.
Bel gerust als u meer informatie wilt, wij zijn er voor!
Via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl) of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Trek de cirkel, Batterson, Mark
Trek de cirkel In Trek de Cirkel leert Mark Batterson je in veertig korte hoofdstukken hoe je kunt bidden door gebedscirkels te trekken om je dromen, familie, problemen en Gods beloften. Door het toepassen van de principes uit dit boek zul je leren om met meer passie en met een grotere intimiteit volhardend te communiceren met God. Ervaar de kracht van vrijmoedig gebed en ontdek hoe God op een krachtige manier in en door jouw leven kan...
Prijs: 17,95 euro Meer informatie...
Mediteren met de Bijbel, Cate, Marijke ten
De bekende illustratrice Marijke ten Cate ontdekte hoe een stille, meditatieve omgang met de Bijbel een verdieping kan geven aan het bijbellezen. In dit boek laat ze zien hoe zij zelf werd geïnspireerd en geeft ze praktische aanwijzingen om zelf met een bijbeltekst, pen/penseel en papier aan de slag te gaan. Het boek bevat naast 40 bijbelteksten 10 platen met vrij werk, gemaakt na het lezen van een bijbeltekst, met daarbij een inleiding in lectio divina en veel praktisch materiaal. Marijke ten... Mediteren met de Bijbel
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Handboek pastoraat bij psychische proble, Schaap-Jonker, H.
Handboek pastoraat bij psychische proble

In Handboek pastoraat bij psychische problemen onder eindredactie van Hanneke Schaap-Jonker geven deskundigen informatie over de meest voorkomende psychische stoornissen. Wat houdt de stoornis in, hoe hangt de stoornis samen met geloof en geloofsbeleving, hoe werkt de stoornis door in het pastorale contact en wat zijn de do's en don'ts voor de pastor? Een must-read voor iedereen die actief is in het pastoraat, maar ook waardevol voor anderen die in hun omgeving te maken hebben met...

Prijs: 18,99 euro Meer informatie...
Bijbel en evolutie, Geertsema, Henk
De laatste tijd hebben verschillende publicaties gepleit voor een open houding van het christelijk geloof voor de evolutietheorie. Daarbij wordt wel aandacht gegeven aan de Bijbel, maar de nadruk ligt op de theologie of de geloofsleer. Publicaties die vooral over de Bijbel gaan, zijn vaak kritischer. Dan lijkt het conflict tussen geloof en wetenschap te blijven bestaan. Bijbel en evolutie sluiten elkaar uit.In dit boek wil Geertsema duidelijk maken dat die tegenstelling niet terecht is. Geloof... Bijbel en evolutie
Prijs: 28,90 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.