Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
We zijn weer open!
Wat een enthousiasme! Kreten als ‘wat heerlijk om hier weer lekker rond te snuffelen’ horen we dagelijks.
 
Veel mensen hebben al van de gelegenheid gebruik gemaakt op afspraak rond te kijken. We hebben wel gemerkt dat tien minuten veel te kort is.
 
Vanaf 16 maart mogen we binnen de regels meer klanten ontvangen!
 
Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. Geef daarbij uw voorkeurstijd aan, per kwartier of een veelvoud daarvan.
 
U bent van harte welkom! Wij zien naar u uit!
 
atlas van de IJsselWilt u zich wat voorbereiden, of liever toch op afstand bestellen? Kijk eens onder zojuist verschenen voor de nieuwste titels. Of vind de door ons getipte boeken onder Voorwoord – tips van Goedhart. Waarbij De engelen van Elisabeth van Els Florijn niet eens genoemd is. We dachten allemaal dat een ander dat toch wel zou doen…..
 
Veel belangstelling natuurlijk voor de boeken betrekking hebbend op de Nederlandse politiek. En de boeken over duurzaamheid en klimaat.
 
Graag zijn we u van dienst! Via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl) of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Vechtdalnotities, Bouwers, Lenze L.
Vechtdalnotities Het Vechtdal is bijzonder. Fiets of loop er maar eens langs van Zwolle -waar de Vecht in het Zwartewater stroomt - naar Gramsbergen, waar de Vecht uit Duitsland komt.
Schrijver Lenze L. Bouwers en beeldmaker Gijs Dragt hebben het Vechtdal doorkruist. Ze geven hun 'notities' over hoe zij het land en zijn rivier ervaren in woord en beeld weer.
Fullcolor gebonden
 
De jury van het Overijsselse boek van het jaar gaf Vechtdalnotities een eervolle...
Prijs: 20,00 euro Meer informatie...
Het groene normaal, Slomp, Alfred
De coronacrisis raakt onze samenleving op een manier die we tot voor kort niet voor mogelijk hadden gehouden. Toch lijkt dit ook de tijd om stil te staan bij onze manier van leven en de plek die wij als christenen in de samenleving innemen. Want ligt er niet - ook voor christenen - een opdracht om groener en socialer uit deze crisis te komen?In 'Het Groene Normaal' gaat Alfred Slomp (initiatiefnemer 'God in de supermarkt', auteur 'SuperWaar') langs negen groene en inspirerende stemmen, die... Het groene normaal
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
De engelen van Elisabeth, Florijn, Els
De engelen van Elisabeth Dit boek van Els Florijn is indringend, aangrijpend, maar zo mooi geschreven verhaal over de schrijnende wereld van de psychiatrie aan het einde van de 19e eeuw.
 
Een rauw boek waarin Els Florijn ons laat kennismaken met een vrouw die verscheurd is van verdriet. Erg mooi en pijnlijk tegelijkertijd.
Mirte
 
Els Florijn schreef opnieuw een aangrijpende historische roman.
Een jonge vrouw belandt in een gesticht op verdenking van de moord op twee van haar...
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.