Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
De zomervakantie in zicht!
Het is bijna zover! Scholen ronden af, toetsweken zijn bezig, diploma's zijn of worden behaald, en we zijn ons langzamerhand aan het klaarmaken voor een periode van wat meer rust.
Net over de drempel van de zomer komen we met een fijne stapel tips voor je!
 
wolkenjagersWolkenjagers van Emma Carroll is het spannende, waargebeurde verhaal over de eerste ballonvaart dat zich afspeelt in het Frankrijk van 1783.
Een verhaal met inbraak, spionage, bijzondere huisdieren en nieuwe uitvindingen!
 
Het zevende avontuur van Dog Man is uit: Dog Man, de bal is hond. Bekend uit de Donald Duck en van tv! Een verhaal vol humor, avontuur en tekentips, geschreven door Dav Pilkey en vertaald door Tjibbe Veldkamp.
 
doeboekIn de categorie DOE-Boeken hebben we weer twee leuke nieuwe binnenkomers!
JOEBELABAMBAM! Jochem Myjer kwam met het grote doeboek van de Gorgels. Dit leuke doeboek boordevol humor is perfect voor de zomervakantie.
Aan de slag met het grote doeboek van De Gorgels!
 
Het leukste vakantieboek van het jaar! De Zoete Zusjes Saar en Janna, bekend van hun YouTube-kanaal, gaan met je mee op vakantie. Het grote Zoete Zusjes vakantiedoeboek staat boordevol spelletjes, puzzels, kleurplaten, knutselideeën, korte verhalen, stripjes en véél meer!
 
Om in de zomer het (startende) lezen een beetje bij te houden hebben we veel leuke AVI - boeken. Onder meer een dikke verhalenbundel voor kinderen die leren lezen. Ik spat je nat bevat veel verschillende soorten teksten op AVI-niveau M3, zoals stripverhalen, versjes, moppen.
 
Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke, nieuwe kinderboeken.
Deze vind je hier!
 
Graag zijn we u van dienst!
Via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl)
of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Het geheime dagboek van eco-girl Christi, Crofton, Petra
Het geheime dagboek van eco-girl Christi Christi heeft een grote passie voor de schepping en het klimaat, en vraagt zich dingen af zoals: Hoe erg is de klimaatcrisis? Wat zegt de Bijbel over zorgen voor de schepping? Wat kunnen wijzelf eraan doen? Maar niet iedereen is blij met haar groene blogs en als de meester een vliegreis boekt voor de expeditie naar Ecuador, wil Christi met de boot... Met humor geschreven verhaal voor 8-12 jarigen, inclusief interessante weetjes over dieren, klimaat en de zorg voor Gods aarde....
Prijs: 12,99 euro Meer informatie...
Groot Biegel sprookjesboek, Biegel, Paul
Paul Biegel noemde zichzelf 'een ouderwetse sprookjesschrijver'. En een rasechte verteller, dat was hij.
Vanuit zijn befaamde schrijfstoel schreef Paul Biegel het ene geliefde verhaal na het andere. Bijvoorbeeld een verhaal over een witte zwaan die naar de sterren vliegt, en eentje over een jongetje dat op wonderbaarlijke wijze zijn lievelingsbeer terugvindt.
Of het verhaal over de dieren uit het bos die hun jager een plechtige begrafenis geven. Waar hij ook over vertelt, moeiteloos...
Groot Biegel sprookjesboek
Prijs: 23,99 euro Meer informatie...
Zoeken en tellen met Fiep, Westendorp, Fiep
Zoeken en tellen met Fiep In elk spelletje zit een leerzame uitdaging: uw kind leert om goed te kijken, zoeken of vergelijken en maakt op een toegankelijke manier kennis met cijfers en letters. Er zijn rijmplaatjes, doolhofjes en puzzel, maar ook oefeningen die je helpen de motoriek te ontwikkelen die nodig is om te schrijven. Er is van alles te doen op elk niveau.
 
Speelse en leuke oefeningen voor kinderen tussen de 4-6...
Prijs: 5,99 euro Meer informatie...
Boutje van de rommelberg, Oldenhave, Mirjam
Boutje woont met zijn vader bij de rommelberg. Dat is een torenhoge stapel van allemaal oude spullen: stoelen, stofzuigers, koelkasten, speelgoed en nog veel en veel meer.
Wat een troep, denken de meeste mensen. Maar voor Boutje is het een paradijs, want hij is de knutselkoning. Hij kan alles verzinnen énmaken, ook dingen die nog niet bestaan.
Als hij op een dag tussen de rommel een gouden beeldje vindt, beginnen de problemen. Maar ook de avonturen!
 
'Hoewel Pluk van de...
Boutje van de rommelberg
Prijs: 18,99 euro Meer informatie...
Spelen en leren met Fiep, Westendorp, Fiep
Spelen en leren met Fiep In elk spelletje zit een leerzame uitdaging: uw kind leert om goed te kijken, zoeken of vergelijken en maakt op een toegankelijke manier kennis met cijfers en letters. Er zijn rijmplaatjes, doolhofjes en puzzel, maar ook oefeningen die je helpen de motoriek te ontwikkelen die nodig is om te schrijven. Er is van alles te doen op elk niveau.
 
Speelse en leuke oefeningen voor kinderen tussen de 4-6...
Prijs: 5,99 euro Meer informatie...
Luna, Koolwijk, Pieter
Luna is zo gek nog niet!Luna hoort stemmen die haar lastigvallen. Stemmen die niemand anders kan horen. Daarom zit ze in Huize Hoopvol.Toch is haar leven sinds kort iets beter: ieder weekend mag ze bij Ties logeren. Zijn ouders denken niet dat ze gek is. Bovendien is Gozert daar: de onzichtbare vriend van Ties, die Luna ook kan horen.Maar er komt een einde aan die fijne periode als Luna's moeder haar meeneemt naar het verlaten vakantiepark van haar vader. Daar is helemaal niets te... Luna
Prijs: 15,99 euro Meer informatie...
Boer Boris en bakkertje Bas, Lieshout, Ted van
Boer Boris en bakkertje Bas 'Boer Boris en bakkertje Bas' is alweer het veertiende deel in de razend populaire serie prentenboeken over Boer Boris van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Ook dit deel speelt zich weer af op de boerderij van Boer Boris - maar ook een beetje in de bakkerij van bakkertje Bas. Knol is jarig en dat moet gevierd worden! Boer Boris kan veel zelf, maar een taart bakken, dat laat hij liever aan de echte bakker over. Bakkertje Bas bakt een prachtige paardentaart voor Knol. Hij komt hem zelfs...
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Het megagrote Kidsweek moppenboek
Het dikste Kidsweek-moppenboek ooit!

De Kidsweek-moppenboeken bestaan in 2021 tien jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Speciaal voor dit extra dikke moppenboek verzamelde de leukste krant van Nederland álle moppen die de afgelopen tien jaar zijn ingezonden door lezers. In dit megagrote jubileumboek vind je ze allemaal, dus trek je grapjas en je lolbroek...

Het megagrote Kidsweek moppenboek
Prijs: 10,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.