Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Vakantieboeken!
opvakantieOp Vakantie! Een geschiedenis van onze vrije tijd. Wim Daniëls gaat met dit boek, op zijn geheel eigen wijze, terug naar de zomers van toen ‘op vakantie gaan’ niet vanzelfsprekend was.
 
Er is genoeg om in je stoel of hangmat te ontspannen. Teveel om op te noemen, de nieuwste fictie vind je onder Nieuwe (christelijke) fictie. Al wat ouder, maar graag door ons aanbevolen: De kaalvreter van Machteld Siegmann. En: Viktor van Judith Fanto. Speciaal voor de blauwvingers (ook als je het Zwols nog niet machtig bent): Zwolse Allerande van Minke Kraijer.
 
zwolseallerandeWil je je denken uitdagen, prikkelen of aanscherpen? Dan kun je denken aan Elke Wiss met haar nieuwe titel: En ze filosofeerden nog lang en gelukkig. Of Maria, icoon van genade, van Arnold Huijgen (met stip het mooiste boek dat ik de laatste tijd gelezen heb, gaf een klant aan).
 
Ben je wat jonger, dan dwaal je graag weg in De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen en 26 verdiepingen: 2 delen in één! Of je houdt je hersens actief met het Alfabet doeboek van Charlotte Dematons en Erik van der Veen.
 
gewieksteKijk om je heen en je ziet hoe rijk de natuur is. Iedereen kan slim en eenvoudig vogels herkennen met De gewiekste vogelgids, van Nico de Haan en Edwin van der Kolk.
 
Voor je mooiste vakantieboeken kom je gezellig bij ons langs!
We zijn geopend van 9.00 - 18.00, op zaterdag tot 17.00.
Je bereikt ons via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl)
of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
 
Zangvogels, Lefteri, Christy
Zangvogels Een krachtige, actuele roman waarin Christy Lefteri, bestsellerauteur van 'De bijenhouder van Aleppo', een gezicht geeft aan alle naamloze migranten.
 
'Zangvogels' van Christy Lefteri, bekend van 'De bijenhouder van Aleppo', is een...
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Het Beiroet Protocol, Rosenberg, Joel C.
Joël C. Rosenberg staat garant voor spanning vanaf de eerste bladzijde. Vrijwel al zijn boeken gaan over de spanning tussen de Islam en het westen.
 
Begin juni verscheen Het Beiroet protocol. Opnieuw een bloedstollend actuele...
Het Beiroet Protocol
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
Felicia heeft altijd geluk, Helden, J. van
Felicia heeft altijd geluk Felicia heeft een groot probleem, en dat is dat ze altijd geluk heeft. Haar ouders zijn nog altijd verliefd op elkaar, ze woont in een gezellige buurt, ze heeft pas een prijs gewonnen tijdens een danswedstrijd, ze is nooit ziek en ze heeft nog nooit iets gebroken. Haar liefste wens is dat ze ook een keer pech heeft, net als anderen. Het is gewoon oneerlijk dat ze daar niet over mee kan praten. Haar doel is om een keer géén geluk te hebben. Een super grappige graphic novel van Judith van Helden...
Prijs: 14,95 euro Meer informatie...
Zwarte zwanen, Adams, Hope

'Zwarte zwanen' van Hope Adams is een spannende historische roman, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van tweehonderd gedetineerde vrouwen die op zee geconfronteerd worden met opsluiting, verlies - en moord. Alle vrouwen gaan aan boord van een driemaster, op transport gesteld naar Tasmanië. Ze zijn gestraft voor lichte misdrijven, op één vrouw na: zij is een moordenares. Als midden op zee een van de vrouwen dodelijk verwond wordt, breekt er paniek uit. Wie heeft dit gedaan? En wie wordt...

Zwarte zwanen
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Precious & beloved 2021
Precious & beloved 2021 De vijfde editie van dit zeer populaire zomermagazine. De zomeruitgave van 2021 staat weer boordevol inspirerende overdenkingen, persoonlijke verhalen, creatieve verwerkingen, bijbelstudies, interviews, recepten en nog veel meer.
 
Precious & beloved is gevuld met 128 full colour pagina’s in een handzaam formaat en is dus makkelijk mee te nemen op vakantie of naar het strand. Ook leuk als afscheidscadeau aan de...
Prijs: 6,50 euro Meer informatie...
Opener dan ooit, Vreugdenhil, Tim

In Opener dan ooit daagt Tim Vreugdenhil kerken uit om na de coronacrisis nieuwe kansen te zien en te grijpen.

Leven is een kwestie van vallen en opstaan. Dat geldt zowel voor mensen als voor organisaties. In dit bevlogen boek richt Tim Vreugdenhil zich tot iedereen die nadenkt over hoe we na de coronacrisis weer kunnen opstaan. Kan de kerk daarbij helpen? Zeker! Als kerken tenminste zelf ook in beweging komen.
De auteur kiest vijf velden waarop er voor kerken voldoende...

Opener dan ooit
Prijs: 16,99 euro Meer informatie...
Man zijn in de tweede helft, Stoorvogel, Henk; Poppe, Eugène
Man zijn in de tweede helft

'Man zijn in de tweede helft' van Henk Stoorvogel en Eugène Poppe is een boek voor mannen over de midlifefase. Rond hun veertigste belanden mannen in een overgangsfase: ze bewegen zich richting de tweede helft van hun leven. Voor veel mannen is dit een verwarrende fase. Wanneer deze midlifefase niet goed doorleefd wordt, kan die uitlopen op een midlifecrisis. In het traject van eerste naar tweede helft verschuift het waardensysteem van de man: van prestatie naar relatie, van doen naar zijn,...

Prijs: 20,00 euro Meer informatie...
Alle verstand te boven, Dekker, Cees
Ruim twintig christelijke wetenschappers van naam en faam vertellen hun persoonlijke verhaal over hoe geloof en wetenschap vorm hebben gekregen in hun leven en werk. Open en integer schrijven ze over vragen die Cees Dekker aan hen stelde. Wat is hun geloofsgeschiedenis? Wat bracht hen tot de keuze voor een bepaalde studie? Leverde het studeren een worsteling met het geloof op of juist niet? Ervaren zij een spanning tussen geloven en weten? Stimuleert hun geloof hun werk? Hoe zien zij hun geloof... Alle verstand te boven
Prijs: 24,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.