Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Een nieuw seizoen!
LenLEen nieuw seizoen is van start gegaan.
We zien dat aan de vele (aankondigingen van) nieuwe boeken.
irmaVeel belangstelling is er voor de volgende week te verschijnen nieuwe roman van Lynn Austin, Een lied in de schaduw.
En volgende maand de nieuwe Irma Joubert: Thuis in Afrika.
 
Historische Atlas NL, een antwoord op vele vragen over de verstedelijkte gebieden van Nederland. Het derde boek in de succesvolle historische Atlas NL - reeks.
Arend van Dam met een jeugdroman over Amalia van Solms: De droom van Amalia, van hofdame tot Prinses van Oranje. Veertig meeslepende scènes van een meesterverteller over ‘de echte prinses’.
 
eerlijkEen (spannend) jeugdboek over democratie. Het is Kars Veling gelukt! Eerlijk, geen spel zonder regels. Hoe werk je samen bij het bouwen van een nieuwe game als je sinds de sportdag ruzie hebt?
 
Elly Zuiderveld -wie kent haar nou niet - schreef BSO aan de kook!, met toffe tips en rake recepten van chef-kok Bart Gouma.
Een vrolijke chaos op BSO De Boei.
Opener dan ooit, nieuwe kansen voor de kerk. Tim Vreugdenhil daagt de kerken uit om na coronatijd in beweging te komen. Op vrijdagavond 1 oktober komt hij naar Zwolle, aanmelden kan via Plantagekerk.
bijbelMaria, icoon van genade, van Arnold Huijgen heeft al veel reacties gegeven, in de pers, maar ook in de zaak. Elly daarover: ‘met stip het mooiste boek dat ik de laatste tijd gelezen heb!’
 
Bij de verschijning van De Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 werd de lezers gevraagd hun reacties te geven op de vertaling. Die zijn allemaal verwerkt en het resultaat is een herziene vertaling die de NBV21 genoemd wordt. Alle edities zijn bij ons te verkrijgen (en nu al te reserveren) vanaf 13 oktober.
 
We zijn geopend van 9.00 - 18.00, op zaterdag tot 17.00.
Je bereikt ons via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl)
of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Vlindervlucht, Clark, Ashley
Vlindervlucht

'Vlindervlucht' van Ashley Clark is een roman over de impact van racisme en de helende kracht van moederliefde. Het is 1946. Nadat Millie is bedreigd vanwege haar huidskleur, besluit ze haar geboorteplaats te ontvluchten en een eigen boetiek te beginnen, een droom die ze al jaren koestert. Een ontmoeting met een vreemdeling verandert haar leven, maar haar afkomst dwingt haar om een hartverscheurende keuze te maken.

75 jaar later ziet Harper Albright haar hoop op een modecarrière in...

Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Wij zagen een licht, Jansen, Laura
In dit indrukwekkende boek vertelt Laura Jansen het verhaal van de tijd dat ze op Lesbos woonde om te helpen in de vluchtelingenkampen. Niet alleen haar verhaal, maar ook van de mensen die ze daar ontmoette, omdat hun verhalen niet vergeten mogen worden. Een ontzettend indrukwekkend boek. Ook als je even stopt met lezen blijft het bij je. Het is heftig, maar ook puur en mooi... Wij zagen een licht
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
Hard land, Wells, Benedict
Hard land Opnieuw een indrukwekkende coming of age roman, vol empathie geschreven. Geweldige schrijver!...
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
Henri. glossy
Bij de 25e herdenking van de sterfdag van Henri Nouwen verschijnt deze glossy.
De priester schreef heel wat boeken over spiritualiteit en is vooral bekend geworden door zijn boek Eindelijk thuis, waarvan in de loop der jaren verschillende edities verschenen zijn. Dit boek over de verloren zoon, met als beeld het schilderij van Rembrandt, heeft vooral in protestants...
Henri. glossy
Prijs: 9,95 euro Meer informatie...
Het raadsel van God, McGrath, Alister
Het raadsel van God

In zijn memoir 'Het raadsel van God' kijkt Alister McGrath terug op zijn veelbewogen leven. Van stellige atheïst werd hij overtuigd christen, maar daarmee waren alle natuurwetenschappelijke vragen niet opgelost, integendeel. McGrath laat zien dat het niet irrationeel is wanneer je de mogelijkheid openhoudt dat er een God is of in ieder geval iets dat alles overstijgt. Maar er blijven ook blinde vlekken en zelfs twijfels. Het boek bevat veel persoonlijke anekdotes, maar ook boeiende...

Prijs: 24,99 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.