Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Verrassende nieuwe titels in de winkel!
wonderprachtigWe hebben weer heel wat verrassingen, vooral in die zin dat er veel verschijnt. Hele mooie boeken. Herinner je nog Ik wou dat ik een vogel was?
Nu is er Een wonderprachtig diereen dierengedicht voor elke dag van het jaar. Opnieuw prachtig vormgegeven met illustraties van Britta Teckentrup.
 
De nieuwste titel van Dave Eggers: Het Alles, een meeslepend, maar ook beangstigende vervolg op de wereldwijde bestseller De Cirkel.
 
Een zinvol leven - de mens en zijn verhaal van Fokke Obbema. Obbema schreef eerder de bestseller De zin van het levengesprekken over de essentie van ons bestaan.

Van Tomás Halík, bekend van o.a. Geduld met God verscheen Theater voor engelen – Het leven als religieus experiment. Almatine Leene heeft als Theoloog des Vaderlands het boek geredigeerd Theologen des Vaderlands, een terugblik op tien jaar Theologen des Vaderlands. Het zijn twaalf prikkelende reflecties en eerlijke verhalen geworden die je aan het denken zetten over de betekenis en relevantie van de theologie en van de theoloog des vaderlands voor onze samenleving.
 
Een kleine groep mensen probeert uit alle macht een nieuwe wereldoorlog te voorkomen. Dat is het onderwerp van de nieuwste van Ken Follett, Nooit.
 
aldiedingenHardop gelachen, maar ook wat tranen gelaten. Erg mooi! Aldus Lieke, Een ander geeft aan dat het boek uit moest voor ze naar bed kon gaan. Al die dingen nu jij er niet meer bent, van Emily Spurr.
 
Een zeldzame gebeurtenis: een recensent die later nog eens terugkomt op een recensie om aan te geven dat het boek haar al een week bezig houdt. Dat gebeurde met het boek van Janke Reitsma Niets ontgaat ons, besproken door Els Meeuwse in het ND.
 
kronkelsDe creativiteit van Hanne Holwerda heeft al vaker tot prachtige boeken geleid, denk aan Beleef de Bijbel. Nu ligt voor ons: Knappe kronkels – waarom jouw hersenen zo bijzonder zijn. Een supertof boek over je hoofd, voor kinderen vanaf 9 jaar!
Judith van Helden schreef een vierde deel in de humoristische serie over avonturen op school van die Maffe Meester Daan, nu over de spetterende sportdag.
Voor de ‘bijna’ –lezers is er een volgend deel van Pilkey, Dog man ziet ze zwemmen. Een achtste deel alweer in deze populaire serie!
 
We zijn geopend van 9.00 - 18.00, op zaterdag tot 17.00.
Je bereikt ons via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl)
of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Het Zoete Water, Eikenaar, Joke
Het Zoete Water Hasselt – Hattem en omstreken in de 15e eeuw.
Een roman over twee zusjes, waarvan de mooie Lot de aandacht van de jongens krijgt. Daarom wordt ze door haar ouders naar het klooster gestuurd. Het gescheiden zijn doet de beide zusjes veel pijn, terwijl het kloosterleven Lot zwaar valt. Haar eigenwaarde brokkelt langzaam af. De lezer krijgt een inkijk in het leven rond Zwolle (Swolle) in de late Middeleeuwen. Diverse kloosters waren er gevestigd, Thomas ŕ Kempis begon bekend te worden. De...
Prijs: 17,99 euro Meer informatie...
Het Grote Bosatlas Puzzelboek II, Vroege, Peter; Tichelaar, Tjeerd
Het Grote Bosatlas puzzelboek 2Liefhebbers van kaarten, atlassen en puzzels wisten editie 1 van Het Grote Bosatlas puzzelboek (meer dan 120.000 exemplaren verkocht) massaal te vinden. We grepen deze tweede editie aan om nóg meer mooie kaarten te verzamelen en daar passende puzzels bij te maken, waaronder nu ook rebussen. Hiermee reizen we van Den Bosch tot China, zien we de start van het toerisme in Europa en worden de tempelsteden van Zuid-India bezocht. Door te kijken naar kaarten en aan de... Het Grote Bosatlas Puzzelboek II
Prijs: 17,99 euro Meer informatie...
De 19 dingen die je nooit met collega's, Bouma, Japke-d.
De 19 dingen die je nooit met collega's Een hilarisch boek vol lijstjes en verhalen. Voor iedereen die zo een call in moet, een leidinggevende tevreden probeert te houden of te maken heeft met vergadertijgers en statusgevoelige...
Prijs: 19,99 euro Meer informatie...
Zoekbijbel NT, Parker, Sarah

Zoek en tel mee en kom alles te weten over de geweldige dingen die Jezus deed! Vind de Romeinse soldaten, de vier herders en het baby'tje Jezus. In dit boek staan acht bijbelverhalen uit het Nieuwe Testament. Lees over de geboorte van Jezus, over de verlamde man die door Jezus werd genezen en over het Laatste Avondmaal. Lukt het jou om alle mensen, dieren en voorwerpen te ontdekken? Deze prachtige geďllustreerde zoekbijbel heeft op elke pagina meer dan vijftig dingen om te tellen en te...

Zoekbijbel NT
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Van Veerallee tot Katerveer, Coster, Wim
Van Veerallee tot Katerveer Tussen een rivier, een vaart, een spoorweg en een snelweg liggen Veerallee en Katerveer, in de stad Zwolle en de buurtschap Spoolde. Beide dragen ze de naam van een verkeersverbinding én van een woongebied van nauwelijks tien vierkante kilometer tussen IJssel, Willemsvaart, Kamperlijntje en A-28. 'Van Veerallee naar Katerveer' vertelt een verhaal van prehistorie naar nu, van bodem en landschap, van bouwen, wonen en bedrijvigheid, van strijd, streven en ontspanning. Zo gaat het over de...
Prijs: 19,95 euro Meer informatie...
NBV21 Scheurkalender
Even een moment met de Bijbel. Dat is voor veel mensen lastig te vinden. Deze scheurkalender met teksten uit de NBV21, de Bijbel voor de 21e eeuw, wil je daarbij helpen. Zet (of hang) de kalender op een plek waar je hem goed kunt zien, neem af en toe een moment en denk na over de tekst die je leest. Wat zegt die tekst tegen jou vandaag? Soms staat er een vraag bij om je hierbij te helpen, soms een QR-code om verder te lezen over het onderwerp. De kalender heeft 365 bladzijden en helpt je door... NBV21 Scheurkalender
Prijs: 15,95 euro Meer informatie...
Eeuwenoude stilte hier en nu, Vegt, Mirjam van der
Eeuwenoude stilte hier en nu Een prachtig uitgevoerd boek vol rust en...
Prijs: 29,95 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.