Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Moederdag. Koop lokaal!
bankovervalIn deze meivakantie vieren we de vrijheid, in bijzondere omstandigheden. Er verschijnen steeds weer nieuwe boeken rond het thema oorlog, en ja, ook over de OekraÔne.
We hebben er de laatste nieuwsbrieven al een aantal genoemd. Volop keuze!
 
Komende week is het tien jaar geleden dat we werden opgeschrikt door de moord op Pim Fortuyn. Een indringende constructie vind je in De laatste dag van Paul van der Lugt.
 
KingaDrie jaar geleden overleed Kinga BŠn, eerder zangeres van Sela.
Johan Bakker verzamelde verhalen over haar en haar werk. Ze vormen het boek Kinga BŠn, een leven, licht, vrolijk en ontroerend.
Ik ga met je mee, hoopvolle verhalen onder redactie van Els van Dijk bij 45 jaar Evangelische Hogeschool.
 
MariŽt Meester groeide op in Veenhuizen. In Koloniekind geeft ze een beeld van de besloten en afgelegen justitiekolonie in de jaren zestig en zeventig.
 
Een aangrijpend en ontroerend verhaal, gebaseerd op werkelijk gebeurde feiten, is te vinden in Eleison Ė onze ontworsteling uit een destructief familiesysteem, van Coen de Hoog (pseudoniem).
 
Deze week verscheen ook de Zij Lacht Studiebijbel. De HSV Studiebijbel in een nieuw jasje, speciaal voor vrouwen. En een nieuw dagboek van Max Lucado: Elke dag rekenen op God, 365 dagendagboek.
 
Onder deze nieuwsbrief vind je een aantal nieuwe, in het oog springende titels. We verwijzen ook graag naar nieuwe (christelijke) fictie.
 
Om vast te noteren: woensdagavond 18 mei mag je in gesprek met Janke Reitsma over haar prachtige boek Niets ontgaat ons.
 
Graag tot je dienst!
We zijn geopend van 9.00 - 18.00, op zaterdag tot 17.00.
Je bereikt ons via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl)
of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Er lag vreemde dreiging over alles, Harinck
Er lag vreemde dreiging over alles Levensbeschrijvingen van gevallenen in de Tweede Wereldoorlog uit de gemeenschap van de Theologische Universiteit Kampen.
Met Tjeerd de Jong beschreef historicus Wim Berkelaar zes van de vijftien portretten van gereformeerden. In het onder redactie van collega George Harinck verschenen boek staat hun levensverhaal en hun tragische einde uitgebreid opgetekend.
In...
Prijs: 24,50 euro Meer informatie...
1 x Dubbeluitgave 4 en 5 mei 2022 Hans G, Goedkoop, Hans; Tuinman, Gijs
Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Op 5 mei vieren we de bevrijding.Hans Goedkoop houdt dit jaar de 4 mei-voordracht. Zijn lezing wordt in de jaarlijkse dubbeluitgave 4 en 5 mei afgewisseld met een lezing over de betekenis van vrijheid door Gijs Tuinman, onderscheiden met de militaire... 1 x Dubbeluitgave 4 en 5 mei 2022 Hans G
Prijs: 5,00 euro Meer informatie...
Lessen in chemie, Garmus, Bonnie
Lessen in chemie

De allergrappigste, slimste en origineelste roman van het jaar!

'Ik heb gelachen en gehuild, alles klopt eraan.' Boek van de maand, Algemeen Dagblad

Maak kennis met Elizabeth Zott. Briljant scheikundige, onophoudelijke doorzetter en - helaas voor haar dromen en ambities - een vrouw. In de jaren zestig is het hoogst ongebruikelijk dat vrouwelijke wetenschappers zelfs maar bestaan, laat staan dat ze tot de top van hun vakgebied behoren.

Een verdieping - en een...

Prijs: 20,99 euro Meer informatie...
Hana, MornstajnovŠ, Alena
'
 
Een aangrijpende historische roman die laat zien hoe kleine keuzes grote gevolgen kunnen hebben.
 
'Hana' van Alena Morn?tajnovŠ is een aangrijpende oorlogsroman over een Tsjechisch meisje en haar tante. De negenjarige Mira maakt in 1954 een grote fout waardoor ze als wees achterblijft tijdens een epidemie in MezirŪcŪ, Tsjecho-Slowakije. Haar excentrieke tante Hana is de enige familie die ze nog heeft, maar die vermijdt toenadering en zwijgt altijd. Ze kleedt zich altijd in het...
Hana
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Het meisje, de draak en de dominee, Brink, Jannie van den
Het meisje, de draak en de dominee De draak in het meisje, levensecht verwoord, de (onmogelijke) therapiesessies, de vragen die blijven.
In ťťn adem uitgelezen! Joost Goedhart
 
In deze debuutroman gaat hoofdpersoon Anna de strijd aan met de draak van het niet-gekend zijn. Ik zal nooit meer eenzaam zijn, want, Vader, U bent altijd bij mij. Als ze in haar studententijd dat lied zingt (nee, hoort zingen, want zingen kan ze het niet) dan verzet alles in haar zich daartegen. Het is gewoon niet waar.In terugblikken op een...
Prijs: 22,50 euro Meer informatie...
Sestra magazine Liever samen!, 2022
Na een tijd van afzondering - soms zelfs verwijdering - zoekt Sestra de verbinding op. Want uiteindelijk zijn we liever samen. Samen met God en de mensen die ons lief zijn. We strijken met vriendinnen neer op fijne terrasjes. Pluizen de liefde uit, zoals de Bijbel die voorleeft. We ontdekken het mooie principe van 'mentorschap', wat ons verder helpt bij de uitdagingen die het leven biedt. Gaan de stad in, graven in de generaties en leren bierbrouwen (ja, echt!). Een zomers nummer boordevol... Sestra magazine Liever samen!
Prijs: 9,99 euro Meer informatie...
#powerbook rising moms, Koudijs, Danielle
#powerbook rising moms Inspiratie & bemoediging voor moeder, vrouw ťn gezin
DaniŽlle Koudijs & Nadine Folkers
Dicht bij God, jezelf en je gezin blijven is in de tijd waarin we leven essentieel. Maar hoe doe je dat? Op basis waarvan maak je keuzes? Welke rol speelt gebed hierin en hoe houd je vol?
Opstaan voor wat jij belangrijk vindt, is niet altijd eenvoudig. En door alle meningen...
Prijs: 14,99 euro Meer informatie...
Hoop is een kleine vogel, Finkbeiner, Susie
'Hoop is een kleine vogel' van Susie Finkbeiner is een aangrijpende roman over wat het betekent om familie te zijn, geschreven vanuit het perspectief van de vader, de moeder en de zus van Mindy, die is geadopteerd uit Vietnam. Over de emotionele rollercoaster van een adoptie uit een door oorlog geteisterd land, over de wens je kind te beschermen en het tegelijkertijd los te laten, en over de liefde van familie die veel verder gaat dan een bloedband.
 
Het verhaal omspant vier...
Hoop is een kleine vogel
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
Mijn land, mijn bloed, Rosenhart, Eline
Mijn land, mijn bloed Deze roman van Eline Rosenhart speelt zich af in Tel Aviv, 2015. Spanningen rondom de al-Aqsa-moskee in Jeruzalem leiden tot een nieuwe golf van geweld. De diepgewortelde idealen van drie jonge mensen worden op de proef gesteld.
 
De Palestijnse Wael werkt illegaal in de bouw in Tel Aviv. Hij verlangt naar een toekomst met zijn verloofde, met wie hij pas mag trouwen als zijn huis in Bethlehem is afgebouwd. De IsraŽlische Yahav keert na een verbroken relatie terug naar haar ouderlijk...
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
De stem van een vrouw, Rivers, Francine
Een krachtige historische roman van een bestsellerauteur, over staan voor wat je... De stem van een vrouw
Prijs: 24,99 euro Meer informatie...
Operatie joktan, Tsarfatie, Amir
Operatie joktan Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn. Het gaat over IsraŽl, de Mossad en de opmaat naar de eindtijd.
Nir Tavor is een getalenteerd agent voor de IsraŽlische geheime dienst, de Mossad... Nicole le Roux is een model met verborgen vaardigheden. Een terroristische aanslag brengt ze bij elkaar, maar door hun werk moeten ze elkaar weer loslaten, totdat ze elkaar onverwachts weer tegenkomen.
Maar voor liefde hebben ze geen tijd. Het...
Prijs: 22,50 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.