Wanneer u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier.
Lezersavond en nieuwe titels
auteursbezoek
Janke Reitsma Niets ontgaat ons

‘een moderne tragedie die haar weerga niet kent’, schreef Els Meeuse in het ND, over een overrompelend gezinsdrama dat zich afspeelt aan de Waddenkust.
Deze debuutroman verscheen afgelopen najaar en heeft meteen veel mensen geraakt. Vanwege de thematiek, maar zeker ook vanwege de prachtige stijl.
 
 
A.s. woensdagavond gaan we als lezers in gesprek met de auteur.
Van harte welkom!
Om een idee te hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten vinden we het fijn als we je aanmelding mogen ontvangen via activiteiten@goedhartboeken.nl.
 
Er zijn weer de nodige nieuw verschenen titels te vermelden, ook onder literatuur. Het Daendelshuis in Hattem figureert in de historische roman Het huis met de rode luiken. De verkoop hiervan gaat hard, een nieuwe zending is onderweg!
 
KingaVeel publiciteit is er rond het verschijnen van Kinga Bán - een leven, van Johan Bakker. ‘Johan Bakker, bedankt voor dit cadeautje, voor deze kennismaking met Kinga Bán’, schrijft Marijke Laurense in Trouw.
 
In het nieuwste boek van Marc de Klijn Nieuw licht op oude woorden gaat het om oorspronkelijk Joods gedachtegoed in het Hebreeuws. Het boek is voorzien van 16 kunstwerken van de auteur.
 
De nieuwe producten van Opwekking hebben we voor je op een rijtje gezet, zijn nu te reserveren.
 
Graag tot je dienst!
We zijn geopend van 9.00 - 18.00, op zaterdag tot 17.00.
Je bereikt ons via de website, via de mail (verkoop@goedhartboeken.nl)
of telefonisch 038-4219802.
Whatsapp:06-48559937
Volg je ons ook op:
instagramFacebook
Eigen welzijn eerst, Iperen, Roxane van
Eigen welzijn eerst Nederland heeft lang een zelfbeeld van openheid en tolerantie gehad. Dat beeld kwam voort uit het naoorlogse optimisme van de middenklasse, die geloofde in kansengelijkheid, ongeacht afkomst of achternaam, en het belang van goede publieke voorzieningen. Zo zou elke nieuwe generatie het beter krijgen dan de vorige.
 
Het geloof in vooruitgang is de afgelopen jaren afgebrokkeld en heeft onder invloed van de politiek plaatsgemaakt voor een sterke hang naar zelfbehoud, met extreme...
Prijs: 18,99 euro Meer informatie...
De Hollander, Deen, Mathijs
De eerste echte... De Hollander
Prijs: 19,99 euro Meer informatie...
Geld en goed, Verheij, Alain
Geld en goed Theoloog Alain Verheij zoekt in Bijbelverhalen naar tijdloze lessen over een goede, rechtvaardige omgang met geld. Want onze tijden zijn veranderd, onze complexe relatie met geld is dat...
Prijs: 21,99 euro Meer informatie...
De hemel is van blik, Bush, Keisha

'De hemel is van blik' van Keisha Bush is een roman over kinderuitbuiting in Senegal. Door een onbekende koranleraar worden Ibrahimah en Etičnne meegenomen vanaf het platteland naar de stad Dakar. De ouders van de zesjarige Ibrahimah zijn ervan overtuigd dat hij met zijn neef Etičnne naar de koranschool gaat, maar als de jongens in de stad zijn aangekomen, worden ze de straat op gestuurd om te bedelen en de zakken te vullen van maraboet Ahmed, de koranleraar. Hun bittere lot kent twee...

De hemel is van blik
Prijs: 22,99 euro Meer informatie...
dit., Fisscher, Tiny; Veen, Iris van der
dit. Korte, poëtische, lichtvoetige dierenverhalen met hartverwarmende illustraties over levensvragen die ieder mens weleensbezighouden.Hoe weet je of iemand een echte vriend is, wat houdt wezenlijk geluk in en hoe kunnen we weten wat er gebeurt na de dood? In korte, poëtische dierenverhalen schrijft Tiny Fisscher over levensvragen die ieder mens bezighouden. Fisschers lichtvoetige toon maakt dit. tot een feest van herkenning voor iedereen die weleens over het leven, zichzelf en de wereld om zich...
Prijs: 18,90 euro Meer informatie...
Dit wordt het ergste jaar van mijn leven, Oranje, Corien
De ouders van Romy willen weg uit Amsterdam, om in het buitenland een Bed & Breakfast te beginnen. Tijdens de meivakantie gaan ze in Frankrijk op zoek naar de perfecte locatie. Een rampzalig plan! Romy wíl helemaal niet mee naar Frankrijk, en zeker niet om naar huizen te kijken. In plaats daarvan gaat ze met de trein naar haar opa in Haren, om hem te helpen in zijn tankstation. Maar het gaat niet zo goed met opa. Kan hij nog wel in zijn huis blijven wonen? Romy bedenkt een plan waarmee ze een... Dit wordt het ergste jaar van mijn leven
Prijs: 13,99 euro Meer informatie...
De trein gemist..., Bosma, J.
De trein gemist... VADER VAN 7 KINDEREN OMGEKOMEN BIJ TREINRAMP, kopte het Nijmeegs Dagblad in 1979. Doorgaans belandt zo’n krant de volgende dag al bij het oud papier. Men gaat weer over tot de orde van de dag.
Maar hoe verging het dit gezin na die vreselijke ramp? Dat vertelt Josje Bosma in deze autobiografie.
 
Josje is het middelste kind van dit gereformeerde gezin uit Nijmegen.
Als dertienjarige worstelt ze met de impact van de ramp, het gemis van haar vader én met haar boosheid op God....
Prijs: 19,50 euro Meer informatie...
Deze e-mail is verzonden aan info@goedhartboeken.nl via goedhartboeken.nl.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of wilt u uw instellingen wijzigen, klik dan hier.